TikTok'ta tepki çeken video: Kuluçkadaki kuşun üzerine iş makinesi sürdü!

Arap asıllı olduğu tahmin edilen Mustafa Cemal isimli bir adamın TikTok üzerinden paylaştığı video büyük tepki çekti. Kuluçkadaki kuşun üzerine iş makinesi sürdüğü anları telefona çekerek sosyal medya hesabından paylaşan 'mustafajamalalsabaki' isimli kullanıcıya "Bu nasıl acımasızlık hayvana yazık." yorumları yapıldı.

TikTok'ta 'mustafajamalalsabaki' kullanıcı adıyla tüyler ürperten bir video paylaşan Arap asıllı olduğu tahmin edilen Mustafa Cemal isimli bir adama sosyal medyada tepki yağıyor. 

UTANMADAN BİR DE TIKTOK'TA PAYLAŞTI

Kuluçkadaki anne kuşun üzerine iş makinesi sürdüğü anları telefon kamerasına kayda alan Mustafa Cemal o anları sosyal paylaşım sitesi TikTok'ta yayınladı. 

TikTok'ta tepki çeken video: Kuluçkadaki kuşun üzerine iş makinesi sürdü!

Sevinç nidası olan 'Hallelujah, Hallelujah' yorumuyla paylaştığı o kahreden anları sosyal medyada pek çok kullanıcı "Zevk alarak bir de kaydediyor" yorumları yaptı.

TikTok'ta tepki çeken video: Kuluçkadaki kuşun üzerine iş makinesi sürdü! ile ilgili etiketler iş makinesi kuluçka kuş makine sürdü

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.