TikTok'ta şoke eden itiraf: Erkek arkadaşına sinirlenip kardeşiyle ilişkiye girdi!

Sosyal medya Rachel isimli bir kadının itirafıyla çalkalanıyor. TikTok hesabından video çekerek, erkek arkadaşına sinirlendiği ve ona ders vermek istediğini söyleyen kadın, erkek kardeşiyle ilişkiye girdiğini itiraf etti. Videosuyla şoka uğratan Rachel, çocuklarının hem kardeş hem de kuzen olacaklarını belirtti.

ABD'de yaşayan Rachel isimli kadının TikTok üzerinden öyle bir itirafta bulundu ki duyanlar hayrete düştü. 

SEVGİLİSİ ONU ALDATINCA SİNİRLENDİ

@offically.the.rachel kullanıcını adını kullanan kadın, bir çocuğunun babası olan erkek arkadaşının kendisini aldatmasından dolayı sinirlenerek nasıl intikam aldığını takipçileriyle paylaştı.

"ONA DERS VERMEK İÇİN ERKEK KARDEŞİYLE İLİŞKİYE GİRDİM"

Rachel, erkek arkadaşının sadakatsiz olduğunu ve iyi bir derse ihtiyacı olduğunu ifade etti. Günlerce nasıl intikam alacağını düşündüğünü belirten Rachel, "Sonunda ne yapacağımı buldum ve ona iyi bir ders için erkek kardeşiyle ilişkiye girip, hamile kaldım" dedi.

 

"ONLAR HEM KARDEŞ HEM KUZEN"

Genç kadın, çocuklarının kardeş olmasının yanı sıra kuzen olduğunu ifade ederek, "Onlar hem kardeş hem de kuzen. Bu yüzden onlara "Kuzenler" lakabını taktım. Bebeğimi doğurdum" diye konuştu.

"KARDEŞİM DE ERKEK ARKADAŞIM DA BANA YARDIM ETMİYOR"

Eski erkek arkadaşıyla durumu da paylaştığını söyleyen kadın, "Hamile kaldığımı ona söyledim. Yaptığım şeye ve kardeşine çok öfkelendi. Ancak her şey için çok geçti. Şimdi ikisi de çocukları büyütmeme yardım etmiyor. Ben bekar bir anneyim" ifadelerini kullandı.

 

"ZAMANI GELDİĞİNDE ÇOCUKLARA ANLATACAĞIM"

Yaptıklarından dolayı pişman olmadığını aktaran Rachel, "Ne olursa olsun çocuklarımdan ve içerisinde bulunduğum durumdan rahatsız veya pişman değilim. Çocuklarımı en iyi şekilde büyütmek için elimden geleni yapacağım. Zamanı geldiğinde de onlara bu durumu anlatacağım" sözlerini kullandı.

"ÇOCUKLARINIZA NASIL AÇIKLAYACAKSINIZ"

Genç kadının TikTok üzerinden paylaştığı video, kısa sürede 800 binin üzerinden beğeni aldı. Bazı kullanıcıları, annenin bu durumu çocuklarına açıklamakta çok zorlanacağını belirterek, "Aman Tanrım, bu çocukların nasıl kardeş ve kuzen olduklarını nasıl açıklayacaksın, onlar ne hissedecek" yorumlarında bulundu.

TikTok'ta şoke eden itiraf: Erkek arkadaşına sinirlenip kardeşiyle ilişkiye girdi! ile ilgili etiketler TikTok Çocuk kuzen erkek arkadaş kardeş

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.