TikTok yayınında tecavüz edip yakacağını söyledi!

Hacer adında bir kadını TikTok yayınında ölümle tehdit eden Azerbaycan uyruklu S.B gözaltına alındı. Zanlının söz konusu TikTok yayınındaki, "Sonu Özgecan Aslan gibi olacak" sözleri büyük tepki çekti.

TikTok yayınında bir kadını ölümle tehdit ettiği gerekçesiyle aranan zanlı, Fatih'te emniyet ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Söz konusu TikTok yayınında S.B'nin İstanbul'da yaşayan Hace isimli bir kadın için, "Onu bulup kafasını kesip ailesinin önünde yakacağım. Sonu Özgecan Aslan gibi olacak" sözleri üzerine Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı Sanal Devriye görevlileri çalışma başlattı.

Zanlının emniyetteki işlemlerinin hala devam ettiği belirtildi.

Şule Çet Dayanışma Plaftormu sayfasında yapılan bir paylaşıma, "Bu bir ihbardır. İlgili kurumların hemen harekete geçmesini istiyoruz! TikTok'ta bir kadına tecavüz edip yakarak öldüreceğini rahatlıkla söylüyor. Hatta Özgecan Aslan gibi olacak sonu diyor" notu düşüldü.

TikTok yayınında tecavüz edip yakacağını söyledi!

 ÖZGECAN ASLAN CİNAYETİ

Üniversite öğrencisi Özgecan Aslan, 11 Şubat 2015'te tecavüz girişimine direndiği için bir minibüste öldürülmüştü.

Aslan'ın yanmış bedeni 12 Şubat 2015 günü suçu beraberindeki iki kişiyle işlediğini itiraf eden minibüsün şoförü Suphi Altındöken'in jandarma ekiplerini olay yerine götürmesi ile bulunmuştu.

 

 

TikTok yayınında tecavüz edip yakacağını söyledi! ile ilgili etiketler cinayet Kadın Cinayeti Kadın Cinayetleri Azerbaycan

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.