TikTok yayınında Murat Avcı'ya küfür edip el hareketi yapmıştı! Mehmet Ali Erbil kendisini bu sözlerle savundu

Mehmet Ali Erbil, TikTok'taki son yayınına konuk aldığı Murat Avcı isimli fenomene hem küfür etti, hem de el hareketi yaptı. Erbil'in bu skandal davranışlarına sinirlenen Avcı ise "Anneme küfür edemezsin. Seni Yeniköy'den alırım" diyerek tehditler savurdu. İkili arasındaki gerginlik kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Gelen tepkilerin ardından Mehmet Ali Erbil, 'Söylemezsem Olmaz' programına telefonla bağlandı ve kavganın çıkış nedenini anlattı.

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, kısa süre önce TikTok hesabı açarak canlı yayınlar yapmaya başlamış ve takipçilerinden hediye istemesiyle gündem olmuştu. Sık sık takipçilerinden hediye talebinde bulunan Mehmet Ali Erbil, bu sefer de yayınına konuk olarak aldığı TikTok fenomeni Murat Avcı ile kavga etti. İkili arasındaki gerilim kısa sürede sosyal medyada en çok konuşulanlar arasındaki yerini aldı.


MURAT AVCI, MEHMET ALİ ERBİL'İ TEHDİT ETTİ

Son dönemde TikTok hesabı açıp canlı yayınlar yapan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, canlı yayın sırasında Murat Avcı'yla kavga edip, el hareketi yapıp üstüne bir de annesine küfürler savurdu. Bunun üzerine sinirlenen Murat Avcı ise "Küfür etme lan ana bacı küfür etme, seni gelir Yeniköy'den alırım" diyerek Mehmet Ali Erbil'i tehdit etti.

MEHMET ALİ ERBİL EL HAREKETİ YAPTI, HERKES ŞOKE OLDU

Mehmet Ali Erbil, "Beni Yeniköy'den alacakmış. Beni Yeniköy'den alacak adam anasının karnından doğdu mu? Terbiyesiz adam. Bu ismi yazdım ben. Sen kimsin lan" diyerek el hareketi yaptı.

Küfüre maruz kalan Murat Avcı ismindeki vatandaş ise olayın ardından sosyal medya hesabından "Sırf engelli kardeşimize destek verdiğim için onu savunduğum için benim canlı yayınıma katılıp ana bacı küfür eden Mehmet Ali ettiğin küfürlerin hesabını vereceksin!" şeklinde bir paylaşımda bulundu.

 murat avcı mehmet ali erbil

Yaptığı çirkin hareketle sosyal medya kullanıcıları tarafından tepki çeken Mehmet Ali Erbil, Beyaz TV'de ekrana gelen 'Söylemezsem Olmaz' programına bağlanarak olayın arka planını anlattı. Yaşadığı bu olay yüzünden TikTok'ta canlı yayın açmaktan vazgeçmeyeceğinin altını çizen Mehmet Ali Erbil, kendisini dünya starı Beyonce ile kıyasladı ve ''Beyonce bile Amerika'da bunu yapıyor.'' dedi. Murat Avcı'nın kendisine ettiği hakaretler sonrasında aralarında kavga çıktığını belirten Erbil gelen tepkiler karşısında kendisini savundu.

mehmet ali erbil tiktok

Erbil, konu ile ilgili şu açıklamayı yaptı:


''Bu öyle bir mecra, tehlikeli mecra. Ben de girmiş bulundum. Kızlarıma küfür etti canlı yayında. 'Bir gel bakalım' diyor. Böyle fütursuz bunlar. Seviye altlarda. TikTok o kadar tehlikeli bir mecra ki. Dünyanın her yerinde var bunlar. Çocuklarımı işin içine sokuyor terbiyesiz. Onlar da var ama yayınlamamışlar. Ben daha gireli 3 hafta oldu bu mecraya. Bütün hediyeleri 5 dakikada hasta bir çocuğun annesine yolladık. Bu adamla konuşurken, bu adam benimle dalga geçiyor. Ben yayına almadım diye beni linç ettiler. Kavganın başlangıcı bunların hakaretiyle oldu. Ben küfür edeceğim tabii ki artık. Burada neler var, nelerini açıp gösteriyorlar. Beyonce bile Amerika'da bunu yapıyor. Benim onu yayına alıp aceleliğimden kaynaklandı. Ben TikTok'a devam edeceğim. Ben sadece muhabbet ediyorum, canlı canlı sohbet ediyorum. Havlayan köpek ısırmaz. Dava açar mıyım bilmiyorum, avukatıma bağlı.''

 

TikTok yayınında Murat Avcı'ya küfür edip el hareketi yapmıştı! Mehmet Ali Erbil kendisini bu sözlerle savundu ile ilgili etiketler Mehmet Ali Erbil TikTok Sosyal Medya Söylemezsem Olmaz murat avcı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.