TikTok vahşeti! Video çekmek için çocuğun elini kırık şişeyle kestiler

İstanbul'un Bayrampaşa ilçesinde 3 çocuk, TikTok videosu çekmek için 11 yaşındaki bir çocuğun elini kırık şişe ile kesti. Olayla ilgili gözaltına alınan 3 çocuk ailelerine teslim edilirken, inanılmaz olay kameraya yansıdı.

İstanbul'un Bayrampaşa ilçesinde, 1 Ağustos günü 3 çocuk sosyal medyaya video çekmek için kırık cam şişesiyle sokakta oynayan 11 yaşındaki M.Y.’nin elini kesti.

Yaşanan olayın ardında çocuklar kaçarak uzaklaşırken, M.Y. ise ailesi tarafından hastaneye götürüldü. Ailenin şikayetçi olması üzerine inceleme başlatan polis ekipleri olayı gerçekleştirdiğini tespit ettiği M.K. (8), A.A. (11) ve S.B. (10) isimli çocukları kısa sürede yakaladı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından M.K., A.A. ve S.B. yaşı küçük oldukları için ailelerine teslim edildi. Öte yandan, çocukların olaydan sonra kaçtıkları anlar kameraya yansıdı.

İHA-DHA

TikTok vahşeti! Video çekmek için çocuğun elini kırık şişeyle kestiler ile ilgili etiketler İstanbul Bayrampaşa tiktok videosu çocuğun elini kestiler
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.