TikTok rezilliği camiye taşındı!

Kapatılmasıyla gündemde olan sosyal medya platformu TikTok'ta yine tepki çekecek bir görüntü yayınlandı. Camiye gidip imam cübbesi giyen bir kadın, Cübbeli Ahmet Hoca'ya ait sözleri şarkılaştırıp söyledi. Günlerdir bu videoyu sosyal medyadan paylaşan kullanıcılar, İçişleri Bakanlığı ve Diyanet İşleri Başkanlığı'na seslenerek kadının bulunmasını istedi.

TikTok'ta ilginç videolar çekerek gündeme gelmeye çalışan insanlar dini değerleri de ayaklar altına almaya başladı.

Daha önce camide klip çeken kadının ardından yeni bir skandal daha yaşandı.

Gittiği camide imam cübbesi giyen bir kadın, Cübbeli Ahmet Olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'nün bir vaazında kullandığı "Öp beni, yala beni, şap beni, şup beni, manyak manyak manyak işter, yazık değil mi bu gençliğe" sözlerini şarkıya dönüştürüp söyledi.

Video, diğer sosyal medya platformlarında paylaşılınca büyük tepki çekti.

İÇİŞLERİ VE DİYANET'E ÇAĞRI

Günlerdir paylaşılan bu video sonrasında kadın hakkında hiçbir yasal işlemin uygulanmaması sosyal medya kullanıcılarını yeniden harekete geçirdi.

Videoyu tekrar paylaşan kullanıcılar, İçişleri Bakanlığı ve Diyanet İşleri Başkanlığı'na seslenerek kadının bulunmasını istedi.

TikTok rezilliği camiye taşındı! - Resim : 2

TikTok rezilliği camiye taşındı! ile ilgili etiketler cami video TikTok Diyanet

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.