TikTok mağduru Demet Akalın ve kızı sosyal medyanın diline düştü

Popçu Demet Akalın'ın kızı Hira Kurt, TikTok fenomeni Özgür Balakar'ın canlı yayınına, ailesinden habersiz 7 bin TL gönderdi. Balakar'a çok sert tepki gösteren Akalın ve kızı Hira sosyal medyanın diline düştü. Kullanıcılar, Hira'nın binlerce liralık para transferine ilişkin birbirinden komik paylaşımlar yaptı.

Demet Akalın, geçtiğimiz gün büyük bir panik yaşadı. Akalın'ın 7 yaşındaki kızı Hira Kurt, TikTok fenomeni Özgür Balakar'ın canlı yayınına annesinin kredi kartından tam 7 bin TL gönderdi.

Durumu fark edince hemen hesaplarını kontrol eden Demet Akalın, gerçeği öğrenince şoke oldu. Yaşadığı olayı sosyal medya hesabından anlatan popçu, anne ve babaları uyardı.

Ünlü şarkıcı, konuyla ilgili "Hira, bugün online derste moladayken, biz de canlı yayındayken TikTok’a giriyor. Bize gelen kızlardan birinin canlı yayınına giriyor. Kız 'Bana çiçek gönder, böcek gönder. Teşekkür ederim Hira' diyor ve kredi kartımdan 7 bin TL çekiliyor. Para giden kişiyle konuşuyorum bana 'Bunun muhatabı Apple' diyor.

"HAYATIMDA BÖYLE BİR ŞEY GÖRMEDİM!"

Oraya başvuruyoruz, geri dönüş yok. Bu nasıl bir sahtekarlık, bu nasıl bir soygunculuk arkadaşım! Hayatımda böyle bir şey görmedim! TikTok'ur gel sen kredi kartı başka bir telefona tanımlı ve sen çocuğun hesabından 7 bin lira al! Arkadaşlar, anneler, babalar uyarıyorum; hesabımdan sürekli para çekiliyor..." ifadelerini kullandı.

ÖZGÜR BALAKAR'DAN AÇIKLAMA

Demet Akalın'ın ardından konuşan Özgür Balakar "Ben bugün canlı yayında yüzüme maske yapıyorum, makyaj yapıyorum... Canlı yayında büyük hediyeler gönderildi. Ben de teşekkür ettim. Hediyeleri gönderen H.K. isimli bir kullanıcı adıydı."

"Profilinde sadece 'Hira' yazıyor. Bana dediler ki 'O Demet Akalın'ın kızı.' Ben de daha önce Demet ablaya gitmiştim. Hira'yı da görmüştüm. Ben de canlı yayında 'Teşekkürler Hira'cığım. Sen isen bir tane gül gönder' dedim."

"KİMSENİN HESABINDAN ZORLA ÇEKMİYORSUNUZ!"

"Gülün de fiyatı 30 kuruş falan... Bugün de öğrendim ki olanlardan Demet Akalın'ın haberi yokmuş. Hira, bana onları göndermiş. Bu benim harcadığım bir şey değil. Hediyeleri kimsenin hesabından zorla çekmiyorsunuz!"

"Merak etme Demet abla, başına gelen olaya üzüldüm. Bize 'Soyguncu' demen kalbimi kırdı. Ben kimseden bir şey talep etmedim. Geri atarım Demet abla, sakinleş. Derdimiz para olsun..." açıklamasını yaptı.

Akalın ve Balakar'ın tartışması gündemi meşgul ederken sosyal medya kullanıcıları da söz konusu olaya büyük ilgi gösterdi. Kullanıcılar küçük Hira'nın para transferine birbirinden komik yorumlar yaptı.

O paylaşımlardan bazıları;

TikTok mağduru Demet Akalın ve kızı sosyal medyanın diline düştü

TikTok mağduru Demet Akalın ve kızı sosyal medyanın diline düştü - Resim : 2

TikTok mağduru Demet Akalın ve kızı sosyal medyanın diline düştü - Resim : 3

TikTok mağduru Demet Akalın ve kızı sosyal medyanın diline düştü - Resim : 4

TikTok mağduru Demet Akalın ve kızı sosyal medyanın diline düştü - Resim : 5

TikTok mağduru Demet Akalın ve kızı sosyal medyanın diline düştü - Resim : 6

TikTok mağduru Demet Akalın ve kızı sosyal medyanın diline düştü - Resim : 7

TikTok mağduru Demet Akalın ve kızı sosyal medyanın diline düştü ile ilgili etiketler Demet Akalın Hira Kurt TikTok Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.