TikTok fenomenleri ortalığı birbirine kattı! "Sen bizi tanıyor musun" diyerek sopayla dövdüler...

Esenyurt'ta TikTok fenomenleri kendilerine laf atıldığını iddia ederek ortalığı birbirine kattı. Tartıştıkları kişilere, "Sen bizi tanıyor musun?" diye bağıran TikTok fenomenleri, şahıslara demir sopa, tekme ve yumrukla saldırdı. O anlar saniye saniye kamerada...

Dün akşam saatlerinde Yeşilkent Mahallesi'nde meydana gelen olayda, cadde üzerinde yürüyen TikTok fenomenlerine iki kişi laf atınca aralarında tartışma başladı.

DEMİR SOPA İLE SALDIRDILAR

İlerleyen dakikalarda hararetlenen tartışmada Tiktok fenomenleri tartıştıkları şahıslara demir sopa, tekme ve yumrukla saldırdı.

"SEN BİZİ TANIYOR MUSUN"

Yaşanan kavga bir süre sonra çevredeki vatandaşların müdahale etmesiyle son bulurken kavga sırasında Tiktok fenomenlerinin "Biz sokakta rahat yürüyemeyecek miyiz?" ve "Sen bizi tanıyor musun?" gibi sözleri ise dikkat çekti. Yaşanan o sopa, tekme ve yumruklu kavga anları ise çevredeki bir vatandaşın cep telefonu kamerasına anbean yansıdı.

TikTok fenomenleri ortalığı birbirine kattı! "Sen bizi tanıyor musun" diyerek sopayla dövdüler... ile ilgili etiketler TikTok Fenomen Esenyurt Kavga sokak sopa

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.