TikTok fenomeninden inanılmaz hareket: Kendi sütünden tereyağı yapıp kocasına yedirdi!

Birbirinden tuhaf paylaşımların yapıldığı TikTok'ta son yapılan olay duyanları hayrete düşürdü. Laura isimli bir kadın, kendi göğsünden sağdığı sütten tereyağı yaptı. Üstüne üslük bununla yetinmeyen kadın bir de bu tereyağını kocasına yedirdi. O anların videosunu kendi hesabında paylaşan kadına tepkiler geli.

Son yılların popüler sosyal medya uygulaması TikTok'ta her geöen gün birbirinden ilginç videolar paylaşılmaya devam diyor. Son olarak 'laurahall53' kullanıcı adını kullanan bir kadının paylaştığı video çok konuşuldu.

KİMİ KULLANICILAR 'İLGİNÇ' KİMİLERİ İSE 'İĞRENÇ' BULDU

Laura isimli kadın, kendi sütünden ürettiği tereyağını kocasına yedirdiğini söyledi. Kimileri kadının yaptığını iğrenç bulurken, kimileri de ilginç buldu. Ancak videoya asıl damga vuran, tereyağının tadıyla ilgili oldu.

 

"KOCAM TADINI ÇOK BEĞENDİ"

Laura, kocasının tereyağının tadını çok güzel bulduğunu belirterek, "Evet ilk bakışta size ilginç gelebilir ancak kocam bana tadının çok güzel olduğunu söyledi" ifadelerini kullandı.

 

"GÖĞSÜMDEN SAĞDIKTAN SONRA SARIYA DÖNENE KADAR BEKLETTİM"

Laura, tereyağının yapılışı hakkında da şu bilgileri verdi; "Göğsümden sağdıktan sonra sarıya dönene kadar beklettim. Ardından da krema kıvamına getirdim. Son aşamada da kalıplaştırdım." Genç kadının anlattıkları sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına girdi.

 TikTok fenomeninden inanılmaz hareket: Kendi sütünden tereyağı yapıp kocasına yedirdi! - Resim : 4

TikTok fenomeninden inanılmaz hareket: Kendi sütünden tereyağı yapıp kocasına yedirdi! ile ilgili etiketler TikTok Fenomen Süt Kadın koca tereyağ

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.