TikTok fenomeni Meltem Demirbaş kaza geçirdi! Havada takla attı

29 yaşındaki TikTok fenomeni Meltem Demirbaş, geçtiğimiz günlerde motosiklet kazası geçirdi. Kazanın olduğu anlarda cep telefonunun çalındığını fark eden fenomen, “İnsanlık ölmüş” diye isyan etti.

Şişli'de bir firmada satış danışmanı olarak çalışan 29 yaşındaki TikTok fenomeni Meltem Demirbaş, motosikletiyle seyir halinde bulunduğu sırada bir otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Kazanın etkisiyle havada takla atan genç kadın kanlar içerisinde yere serildi.

Kazaya tanık olan vatandaşlar soluğu hemen genç kadının baş ucunda aldı. Genç fenomenin kıvrandığını görenler dururumu sağlık ekiplerine bildirmek için telefonlarına sarıldı.

Bu esnada olay yerinde bulunan bir taksi şoförü ise genç kadının telefonunun yerde olduğunu fark etti. Demirbaş'ın "İnsanlık ölmüş" dediği olay tam da bu anlarda gelişti.

''BORCA GİRİP 15 BİN LİRA ÖDEDİM''

Demirbaş, yaşadığı talihsiz olayı Sabah'tan Bulut Yamandağ'a şöyle anlattı:

''Kaza geçirince yere yığıldım. O sırada bacağım çok fena kanıyordu. Çarpmanın etkisiyle telefonum da yere düşmüş. Kazayı görenler başıma toplanmaya başladı. O sırada bir taksi şoförü de baş ucumda beklemeye başladı.''


''TELEFONUMU ALIP CEBİNE KOYDUĞUNU GÖRDÜM''

''Borca girip 15 bin liraya aldığım telefonumu alıp cebine koyduğunu gördüm ama can havliyle ağzımdan tek kelime dahi çıkmadı. Ben orada can derdindeyim, bana yardım edeceği yerde hırsızlık yapıyor.''

 

 

TikTok fenomeni Meltem Demirbaş kaza geçirdi! Havada takla attı ile ilgili etiketler kaza Meltem Demirbaş motosiklet kazası
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.