TikTok fenomeni kadın, video çektiği sırada yüzlerce erkeğin tacizine uğradı: 66 zanlı gözaltında!

Pakistan'da bir kadın bir parkta TikTok videosu çektiği sırada yüzlerce erkeğin cinsel saldırısına uğradı. Ülke gündemine bomba gibi düşen korkunç olay ile ilgili polis harekete geçti. Pakistan'da bir kadın bir parkta TikTok videosu çektiği sırada yüzlerce erkeğin cinsel saldırısına uğradı.Yapılan resmi açıklamaya göre, şu ana kadar 66 zanlı sorgulanmak üzere gözaltına alındı.

Pakistan'da bir kadının TikTok videosu çektiği sırada onlarca erkeğin cinsel istismarına uğramasının yankıları ülke gündeminde etkisini sürdürüyor. 

66 ZANLI GÖZALTINA ALINDI

Ülke gündemine tabiri caizse bomba gibi düşen olay ile ilgili polis yüzlerce şüphelinin peşine düştü. Yapılan resmi açıklamaya göre, şu ana kadar 66 zanlı sorgulanmak üzere gözaltına alındı.

Korkunç olay 14 Ağustos'ta gerçekleşti. İngiliz Daily Mail gazetesinde yer alan habere göre, yüzlerce erkek bir parkta video çeken genç kadının etrafını sardı.

TikTok fenomeni kadın, video çektiği sırada yüzlerce erkeğin tacizine uğradı: 66 zanlı gözaltında!

POLİS MEMURU AÇIĞA ALINDI

Burada TikTok videosu çektiği belirtilen talihsiz kadının cinsel saldırıya uğradığı ve kalabalık tarafından gasp edildiği açıklandı. Aynı açıklamada iki polis memurunun olayla ilgili ihmali olduğu iddiasıyla açığa alındığı bilgisi doğrulandı.

"ÇIPLAK KALDIM, KIYAFETLERİMİ PARAMPARÇA ETTİLER"

Olayla ilgili geçtiğimiz günlerde yerel bir gazeteye konuşan talihsiz kadın 'Çıplak kaldım, kıyafetlerimi paramparça ettiler' demişti.

Söz konusu olay sonrası ülke genelinde pek çok protesto gösterisi düzenlenirken, kadın hakları örgütleri faillerin yakalanması ve en yüksek cezaya çarptırılmasını talep etti.

Pakistan, 2019'da Thomson Reuters vakıf anketinde kadınlar için dünyanın en tehlikeli altıncı ülkesi konumunda yer almıştı.

 

TikTok fenomeni kadın, video çektiği sırada yüzlerce erkeğin tacizine uğradı: 66 zanlı gözaltında! ile ilgili etiketler TikTok Fenomen Kadın Pakistan
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.