TikTok fenomeni Destina Masal Güler öldürüldü! Şoke eden detay ortaya çıktı...

TikTok fenomeni Destina Masal Güler, erkek arkadaşı Halil Mert ile birlikte uğradıkları pompalı tüfek saldırısı sonrası hayatını kaybetti. Saldırı sonrası yaralı olarak kurtulan erkek arkadaşı Mert, Kemal Çalık isimli bir kişinin kendilerine ateş açtığını iddia etti. Olay sonrası Çalık tutuklandı.

Ankara'da yaşayan TikTok fenomeni 31 yaşındaki Destina Masal Güler , 4 aydır kaportacı Halil Mert'le sevgiliydi. Çift 13 Mayıs günü Halil Mert'in Mamak'taki evinin bahçesinde otururken, bir otomobilden üzerlerine pompalı av tüfeğiyle 3 el ateş açıldı. Başından ve boynundan vurulan Güler hayatını kaybetti, Halil Mert ise hafif yaralı olarak kurtuldu.

"FAZLA YARA ALMASIN DİYE ÜZERİNE KAPANDIM AMA ÖLDÜ"

Halil Mert jandarmada verdiği ifadede, "Kemal Çalık'la o gün uyuşturucu sattığı için kavga etmiştik. Kemal beni darp etti, arkadaşı ise sol kolumdan ve belimden bıçakladı. İkisinden de şikâyetçi olmadım. Birkaç saat sonra beyaz renk bir araçtan bize ateş açtılar. Arabadaki kişi Kemal Çalık'tı. Destina fazla yara almasın diye üzerine kapandım ama öldü. Çalık da kaçtı" dedi.

TikTok fenomeni Destina Masal Güler öldürüldü! Şoke eden detay ortaya çıktı...

Jandarmaya teslim olan Kemal Çalık, saldırıdan bilgisi olmadığını iddia ederek kendisini şöyle savundu: "Halil Mert ve 4 arkadaşı bana ve arkadaşlarıma saldırdı. Beni bir araca bindirip evlerine götürdüler. Köpeklerini bana doğru kışkırtıp arada kafama yumruk attılar. Destina Masal Güler de yanlarındaydı. O vurmadı ama benimle alay etti.

Fırsatını bulup yanlarından kaçtım. Köpekleri peşimden koşup bacağımdan ısırdı. Parkta otururken babam aradı. Jandarmanın beni aradığını söyleyince buraya geldim."

TikTok fenomeni Destina Masal Güler öldürüldü! Şoke eden detay ortaya çıktı... - Resim : 2

Hürriyet'in haberine göre Jandarma ekipleri cinayeti çözmek için çok sayıda güvenlik kamerasını inceledi, görgü tanıklarıyla görüştü. Kemal Çalık'ın evinde yapılan aramada, saldırı sırasında üzerine giydiği kıyafetler ve Destina Masal Güler'in öldürüldüğü pompalı av tüfeği de ele geçirildi.

TikTok fenomeni Destina Masal Güler öldürüldü! Şoke eden detay ortaya çıktı... - Resim : 3

KEMAL ÇALIK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Son dakika bilgisine göre Kemal Çalık 'kasten öldürme' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

 

 

 

 

TikTok fenomeni Destina Masal Güler öldürüldü! Şoke eden detay ortaya çıktı... ile ilgili etiketler TikTok Fenomen destina DEstina Masal Güler

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.