TİKA Başkanı Serdar Çam'dan Arakan hakkında önemli uyarı!

Myanmar Arakan'da şiddetten kaçan müslümanlardan son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Güneydoğu Asya ülkesi Myanmar'da Müslümanların çoğunlukta olduğu Arakan'daki çatışmaların yeniden alevlenmesi üzerine, binlerce kişi kaçarak Bangladeş sınırına yığıldı.Türkiye İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanı Serdar Çam Arakan'da yaşanan bu vahşet hakkında sosyal medyada dikkat çekici bir yazı paylaştı...

Şidetten kaçan onbinlerce müslüman Myanmar Arakan’ı terk ediyor.Myanmar'ın Arakan eyaletinde son 3 günde binlerce müslüman katledildi. Bu gelişmelerin ardından tepkiler çığ gibi büyürken Arakan'da son durum merak konusu haline geldi. ''Arakan'da neler oluyor'' sorusunun yanıtı ise sıkça araştırılıyor. Myanmar'ın Arakan eyaletinden yansıyan görüntüler büyük tepki toplamaya devam ediyor. Türkiye İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanı (TİKA) Serdar Çam'ın Arakan olayı ile ilgili paylaşımları çok dikkat çekti. Serdar Çam "Arakan meselesınde nerede yanlış yapıyoruz?" sorunu ele aldı.

İşte o paylaşımlar...

Serdar Çam'ın paylaşımı Arakan meselesini komple ele alırken nelererde hata yapıldı neler yapılmalıydı gibi sorularında yanıtı oluyor.

tika

asfdarqwrqwrqwrq

fgsdgsd

TİKA Başkanı Serdar Çam'dan Arakan hakkında önemli uyarı! ile ilgili etiketler TİKA Sosyal Medya başkan serdar çam paylaşım
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.