Eczacıbaşı VitrA Tijana Boskovic'le uzattı

Eczacıbaşı VitrA: "Kulübümüzde 6. sezonunu oynayan ve dünyanın en önemli voleybol yıldızları arasında yer alan Tijana Boskovic, turuncu beyazlı formamızı giymeye devam edecek. Takım kaptanımız, 2015 yılında kadroya dâhil olmuş, takımıyla ve bireysel birçok başarıya imza atmıştı."

Eczacıbaşı VitrA, Sırp yıldızı Tijana Boskovic'in sözleşmesi uzattı. Avrupa'nın en iyi pasör çağrazlarından biri olarak gösterilen 23 yaşındaki Bosna Hersek doğumlu voleybolcu 2 sezon daha Turuncu-Beyazlı ekipte forma giyecek.

2015'te henüz 18 yaşındayken transfer olduğu Eczacıbaşı VitrA'da 2017-18 sezonunda CEV Şampiyonlar Ligi'nin en değerli oyuncusu seçilen Boskovic, Sırbistan'ın şampiyonluğuyla sona eren Japonya'daki 2018 Dünya Şampiyonası'nda da MVP ödülüne layık görülmüştü. Yıldız ismin 2016 Rio Olimpiyat Oyunları'nda bronz madalyası bulunuyor.

Eczacıbaşı VitrA Tijana Boskovic'le uzattı

Turuncu-beyazlı takımın menajeri Nalan Ural, "Tijana, kulübümüze altı yıl önce Sırbistan’ın gelecek vadeden oyuncusu olarak geldi. Şimdi takımımızın kaptanı ve lideri. Ayrıca Sırp Milli Takımı’nı da Dünya, Avrupa ve Olimpiyat şampiyonluklarına taşıyor. Tijana, bu başarılarına rağmen asla çalışkanlığından, kazanma isteğinden ve alçak gönüllüğünden ödün vermiyor. Sözleşmemizi yeniledik ve Tijana örnek oyuncu olmaya, bize ilham vermeye devam edeceği için çok mutluyuz" ifadelerini kullandı.

Tijana ise, "Eczacıbaşı ailesinin parçası olmaya devam edeceğim için çok mutluyum. Takıma her şeyimi vermeye devam edeceğim ve gelecekte daha büyük başarılar elde etmeye çalışacağım. İnanıyorum ki birlikte daha birçok başarıya imza atacağız. Şu anda Türkiye ve Avrupa liginde oynayacağımız maçlara odaklanmış durumdayım" şeklinde konuştu.

Eczacıbaşı VitrA Tijana Boskovic'le uzattı ile ilgili etiketler voleybol eczacıbaşı vitra Tijana Boskovic
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.