Tiger Woods trafik kazası geçirdi

ABD'li efsane golfçü Tiger Woods geçirdiği trafik kazası sonrası hastaneye kaldırıldı. Ağır hasar alan araçtan yaralı çıkarılan Woods'un ameliyata alındığı ve durumunun iyi olduğu açıklandı. Olay yerine ilk gelen ekipler ABD'li sporcunun araçtan sağ çıkmasının bir mucize olduğunun altını çizdi.

Golfün süperstarı Tiger Woods, Salı sabahı Los Angeles'ta ciddi bir trafik kazası geçirdi. Arabada tek başına olan Woods, enkazdan Los Angeles County itfaiyecileri ve sağlık görevlileri tarafından çıkartıldı ve ambulansla yerel bir hastaneye nakledildi.

Yetkililerin yaptığı ilk açıklamada aracın ciddi şekilde hasar gördüğü ve Woods'un özel ekipmanlar sayesinde araçtan çıkartıldığı belirtildi.

Tiger Woods trafik kazası geçirdi

"CANLI ÇIKTIĞI İÇİN ÇOK ŞANSLI"

Olay yerine ilk gelen ve yardım edenlerden memur Carlos Gonzalez, bu bölgede kazaların yaygın olduğunu söyledi. Gonzalez, “Bay Woods’un bu durumdan canlı çıktığı için çok şanslı olduğunu söylemeliyim” dedi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Los Angeles Emniyet Müdürü Alex Villanueva, Woods’un Los Angeles’ta Rolling Hills Estates ile Rancho Palos Verdes bölgesi üzerinde giderken sabah saat 7:12 sularında yokuş aşağı virajlı bir noktada takla atarak yoldan çıktığını, aracın takla attıktan sonra hava yastıklarının açılması sonrası kazayı ucuz atlattığını söyledi.

Tiger Woods trafik kazası geçirdi - Resim : 2

DOKTORLAR AÇIKLADI: KIRIK VAR

Doktorlar ise Woods'un bacağında birden fazla kırık oluştuğunu, bacağına ve ayak bileklerine vidalar yerleştireceklerini açıkladı.

RESMİ HESABINDAN AÇIKLAMA GELDİ

Öte yandan Tiger Woods’un resmi Twitter hesabından açıklama yapıldı. Açıklamada ameliyat sonrası Woods’un uyanık olduğu, tedaviye yanıt verdiği ve hastanede olduğu belirtildi.

Tiger Woods trafik kazası geçirdi ile ilgili etiketler Son dakika tiger woods
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.