Tiger Woods kimdir, kaç yaşında? Sağlık durumu ne?

Tiger Woods kimdir, kaç yaşında, sağlık durumu ne merak ediliyor. Ünlü golf oyuncusu Tiger Woods geçirdiği araba kazası ardından gündem oldu. Başarılı golf oyuncusu Tiger Woods kimdir, kaç yaşında, sağlık durumu ne detaylar haberimizde.

Tiger Woods kimdir, kaç yaşında, sağlık durumu ne araştırılıyor. Küçük yaştan beri kazandığı yarışlar ile adını golf dünyasına altın harflerle yazmış olan Tiger Woods geçtiğimiz gün araba kazası geçirdi. Bu kazanın ardından ameliyata alınan Tiger Woods’un hayatı araştırılıyor. Peki, Tiger Woods kimdir? Sağlık durumu ne?

Tiger Woods kimdir?

Tiger Woods, 30 Aralık 1975 yılında Amerika'nın Kaliforniya eyaletinde doğmuştur. Tiger Woods tüm zamanların en başarılı golf oyuncusu olduğu bilinmektedir. Dünya birincisi olarak, 2008'de 110 milyon $ kazanmış ve başarılı oyuncu saniyede 148 $ kazandığı bilinmektedir.

Tiger Woods kimdir? Sağlık durumu ne?

Tiger Woods 1997 Masters Turnuvası'nı 12 vuruş farkla kazanarak rekor kırdı. Woods bu büyük turnuvayı kazanan ilk siyahi golf oyuncusu olmayı başardı.

Tiger Woods kimdir? Sağlık durumu ne?

Tiger Woods’un sağlık durumu ne?

Tiger Woods Kalifornia'da geçirdiği trafik kazası ardından ameliyata alındığı duyuruldu. Bacaklarından yaralanan ünlü golf oyuncusunun sağlık durumuyla ilgili henüz net açıklama yapılmaması sevenlerini üzdü.

Çok sayıda golf birinciliği olan Woods 15 yaşında en genç Amerika Genç Amatörler şampiyonu olmuştur. Tiger Woods vakfını kuran ve 20 yaşında Profesyonel olan Woods'ın şu ana kadar sadece katıldığı turnuvalardan kazandığı paranın 17 Milyon dolar olduğu iddia edilmektedir.

Tiger Woods kimdir, kaç yaşında? Sağlık durumu ne? ile ilgili etiketler tiger woods kimdir kaç yaşında nerelidir sağluk durumu ne
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.