Tiger Woods kimdir? Kaç yaşında? Golf efsanesi Woods kaza geçirdi!

Asıl adı Eldrick Tont Woods olan Tiger, tüm zamanların en başarılı golfçüsüdür. 2008 yılında Dünya Golf Şampiyonasında birinci olarak 110 milyon dolar almıştır. Bu da saniyede 148 dolar kazanmasına neden olmuştur. Tiger Woods'un kariyerinde ne başarılar var? Son dakika ajanslara düşen habere göre ise golf efsanesi Los Angeles'te kaza geçirdi.

Tiger Woods özel ekipmanlarla kaza yaptığı araçtan çıkardı. Tüm zamanların en başarılı golfçüsü olarak tarihe geçen Tiger Woods kimdir? Kaç yaşında?

TİGER WOODS KİMDİR?

Los Angeles'te geçirdiği ciddi trafik kazası sonucu hastaneye kaldırılan Tiger Woods'un durumu hakkında henüz bir açıklama yapılmadı.

Eldrick Tont ”Tiger” Woods 30 Aralık 1975 tarihinde Amerkia Birleşik Devletleri’nin Kaliforniya eyaletine bağlı Los Angeles şehrinde dünyaya gelmiştir. Profesyonel golf sporcusu olan Woods, golf sporunun gelmiş geçmiş en başarılı golfçüsü olarak adlandırılmaktadır. Golf sporunun, babası olarak adlandırılan Tiger Woods, dünyanın en çok kazanan sporcularından biridir. Stanford Üniversitesi’nde eğitim alan Woods, 1996 yılında resmi olarak profesyonel kariyerine adım atmıştır. Stanford Üniversitesi’nde okuduğu dönemde, amatör olarak golfle ilgilenen Woods, henüz 20 yaşında iken profesyonel oldu.

Tiger Woods kimdir? Tiger Woods Hayatı ve Biyografisi! | Ansiklopedi

Profesyonel olmasının üzerinden daha bir yıl geçmeden, ilk dünya çapındaki turnuva ödülüne Nisan 1997 yılında uzandı. 1997 yılında Masters’da gösterdiği bu performans olağanüstü olarak nitelendirilmesine sebebiyet vermiştir. İlk büyük ödülüne ulaşan toplam 12 vuruşla ulaşan Tiger Woods, 486,000$’ı da cebine koymuş oldu. Bunun yanı sıra Tiger Woods, profesyonel olmasının üzerinden daha bir yıl geçmeden dünya bir numarası olmayı başarmıştır. Bu dönemde birçok golfçüyü geride bırakan Woods, Golf sporunu domine eden en büyük sporcu olarak kayıtlara geçmiştir.

 

Tiger Woods kimdir? Kaç yaşında? Golf efsanesi Woods kaza geçirdi! ile ilgili etiketler Espor tiger woods kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.