Ticaret Bakanı Muş: Haksız fiyat artışlarına asla müsaade etmeyeceğiz

Ticaret Bakanı Mehmet Muş,  4 ulusal zincir marketin genel müdürleriyle görüştü. Görüşmeden sonra sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Bakan Muş, asgari ücret zammının etiket fiyatlarına yansımalarına ilişkin açıklamasında, "Haksız fiyat artışlarına asla müsaade etmeyeceğiz" dedi. İşte detaylar…

Ticaret Bakanı Mehmet Muş,  4 ulusal zincir marketin genel müdürleriyle görüştü.

Ticaret Bakanı Muş: Haksız fiyat artışlarına asla müsaade etmeyeceğiz

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, asgari ücrete gelen zammın etiketlere yansımalarına ilişkin sosyal medya paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

Ülkemizde en fazla şubeye sahip 4 ulusal zincir marketin genel müdürleriyle bir araya gelerek asgari ücret zammı sonrası etiket fiyatlarıyla ilgili uyarılarda bulunduk. Piyasa düzenini ve işleyişini bozmaya dönük haksız fiyat artışlarına asla müsaade etmeyeceğiz.

Ticaret Bakanı Muş: Haksız fiyat artışlarına asla müsaade etmeyeceğiz ile ilgili etiketler ekonomi Ticaret Bakanlığı Mehmet Muş
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.