Ticaret Bakanı Mehmet Muş büyük operasyonu açıkladı: Türkiye'de yakalanan en yüksek miktar

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Gürbulak Sınır Kapısı'nda dev bir uyuşturucu operasyonu yapıldığını açıkladı. Bakan Muş, "Ticaret Bakanlığımıza bağlı gümrük muhafaza ekipleri tarafından Gürbulak Sınır Kapısından ülkemize sokulmaya çalışılan 462 litre likit eroin ele geçirildi. Bu, Türkiye'de muhafaza ekiplerimizce likit olarak yakalanan en büyük miktar" dedi.

Türkiye'nin uyuşturucu kaçakçılığı ile mücadelesi tüm hızıyla devam ediyor. Özellikle sınır kapılarında ve gümrük bölgelerinde yapılan operasyonlarda büyük miktarlarda uyuşturucu yakalanıyor.

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Gürbulak Sınır Kapısı'nda 462 lire likit eroin ele geçirildiğini açıkladı. Bakan Muş bu miktarın Türkiye'de ele geçirilen en yüksek miktarda likit eroin olduğuna dikkat çekti.

"Bakan Muş, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

Ticaret Bakanlığımıza bağlı Gümrük muhafaza ekipleri tarafından Gürbulak Sınır Kapısından ülkemize sokulmaya çalışılan 462 litre likit eroin ele geçirildi.

Bu, Türkiye'de muhafaza ekiplerimizce likit olarak yakalanan en büyük miktar.

Bakanlık personelimizi tebrik ediyorum."

Ticaret Bakanı Mehmet Muş büyük operasyonu açıkladı: Türkiye'de yakalanan en yüksek miktar ile ilgili etiketler Mehmet Muş uyuşturucu Operasyon gürbulak sınır kapısı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.