THY’nin Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı istifa edecek iddiası

Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu'nun online toplantısında THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkan İlker Aycı ile THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi üyeleri Görkem Aksoy ve Muzaffer Akpınar'ın istifasını sunacağı öne sürüldü.

Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı’nın istifa kararı aldığı iddia edildi.

THY Yönetim Kurulu yarın online toplantı gerçekleştirecek. Online toplantıda THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkan İlker Aycı ile THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi üyeleri Görkem Aksoy ve Muzaffer Akpınar istifasını sunacak.

Kazakistan'da akaryakıt fiyatlarına zam yapılmasının ardından başlayan ve hükümetin devrilmesinin ardından da devam eden protestolar nedeniyle ülkede mahsur kalan İlker Aycı'nın eşiyle birlikte kargo uçağı ile eşi ile birlikte Türkiye'ye geri dönmesi eleştirilmişti.

 

 

THY’nin Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı istifa edecek iddiası ile ilgili etiketler THY Türk Hava Yolları İlker Aycı istifa
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.