THY'den Balkanlar ve Ukrayna'ya 99 dolara indirim kampanyası

THY'den Balkanlar ve Ukrayna'ya 99 dolara indirim kampanyası başladı. Birçok kişiyi sevindirecek olan bu uçuş kampanyası ile THY'den Balkanlar ve Ukrayna'ya 99 dolara uçma fırsatı yakalayabilirsiniz. THY'den Balkanlar ve Ukrayna'ya 99 dolara indirim kampanyası!

THY'den Balkanlar ve Ukrayna'ya 99 dolara indirim kampanyası ile inirimli bilet alabileceksiniz. Belirli tarihler arasında biletlenecek olan THY'den Balkanlar ve Ukrayna'ya 99 dolara uçuş biletleri hakkında detaylı bilgi ve biletleme koşulları ile ilgili detaylar haberimizde.

THY’den yapılan açıklamada, On Air adlı promosyon kampanyası kapsamında, THY yolcularının 22 Kasım 2020 tarihine kadar satın alınan biletler ile 12 Mayıs 2021 tarihine kadar, Türkiye'den Ukrayna'ya 99 dolardan başlayan avantajlı fiyatlarla seyahat edebilecekleri duyuruldu.

Kampanya kapsamında vergiler dahil gidiş-dönüş bilet fiyatları şöyle belirlendi: İstanbul-Kiev 149 dolar, İstanbul-Odesa 159 dolar, İstanbul-Lviv 99 dolar, İstanbul-Harkiv 99 dolar, İstanbul-Zaporijya 99 dolar, İstanbul-Herson 99 dolar.

Kampanya dahilindeki koltukların sınırlı sayıda olduğu, biletlerin THY web sitesi, çağrı merkezi, satış ofisleri ve yetkili seyahat acentelerinden satın alınabildiği belirtildi.

THY'den Balkanlar ve Ukrayna'ya 99 dolara indirim kampanyası

Kural ve koşullar

-Kampanya 9 Kasım 2020 – 22 Kasım 2020 tarihleri arasında düzenlenen ve seyahat tarihi 9 -Kasım 2020 – 12 Mayıs 2021 arasında olan biletler için geçerlidir.

-Kampanya gidiş dönüş Economy Class uçuşlarda geçerlidir.

-Değişiklik ve iptal durumunda ücret sınıfı kuralları geçerlidir.

-Ücrete havalimanı vergileri, hizmet bedeli ve akaryakıt harçları dahildir.

-Rezervasyon yapıldıktan sonra 1 gün içinde biletleme işlemi tamamlanmalıdır.

-Minimum kalış süresi 2 gündür ya da en azından bir Pazar günü gidilen destinasyonda geçirilmelidir.

-Maksimum kalış süresi 3 ay olmalıdır.

-Promosyonlu fiyatlar grup rezervasyonları için geçerli değildir.

-Promosyon bilet fiyatları günlük kur dalgalanmalarına bağlı olarak değişebilir.

-Promosyon biletler sınırlı sayıdadır ve sınırlı süre içinde kullanılabilir.

-İlgili promosyon sadece Türk Hava Yolları tarafından gerçekleştirilen tarifeli seferlerde geçerlidir. Türk Hava Yolları codeshare seferlerde, Star Alliance partner hava yolları uçuşlarında geçerli değildir.

-Türk Hava Yolları herhangi bir kural ihlali tespit edilmesi durumunda ilgililer hakkında hukuki işlem başlatma hakkını saklı tutar.

-Türk Hava Yolları kampanya kural ve koşullarını, tanımları ve diğer bilgileri değiştirme ve kampanyayı iptal etme hakkını saklı tutar.

THY'den Balkanlar ve Ukrayna'ya 99 dolara indirim kampanyası ile ilgili etiketler THY 99 dolara uçak bileti Balkanlar'dan ukraynaya indirimli bilet
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.