THY uçak bileti kampanyası nedir? Ne zaman bitecek? 99.99 TL uçak bileti!

THY uçak bileti kampanyası nedir? Kampanya kapsamında uçak bilet fiyatı 99.9 TL’ye düşürüldü. TÜRK Hava Yolları (THY), İstanbul çıkışlı ya da varışlı uçaklarında, 1 ay süreli kampanya düzenliyor. Vatandaşlar en uygun bilet fiyatlarını araştırmaya başladı. İşte THY uçak bileti kampanyası nedir? Ne zaman bitecek? 99.99 TL uçak biletinin detaylarını haberimizde bulabilirsiniz...

THY uçak bileti kampanyası nedir? TÜRK Hava Yolları (THY), İstanbul çıkışlı ya da varışlı uçaklarında, 1 ay süreli kampanya düzenliyor. Kampanya kapsamında uçak bilet fiyatı 99.9 TL’ye düşürüldü. Vatandaşlar en uygun bilet fiyatlarını araştırmaya başladı. İşte THY uçak bileti kampanyası nedir? Ne zaman bitecek? 99.99 TL uçak biletinin detaylarını haberimizde bulabilirsiniz...

THY, İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı çıkışlı ya da varışlı yurtiçi tek yön ekonomi sınıfı uçuşlar için kampanya hazırladı. 6- 7 Kasım tarihlerinde düzenlenen ve seyahat tarihi 1 Aralık 2019 30 Ocak 2020 arasında olan biletler için geçerli kampanyada, uçuşlar 99.9 TL’den fiyatlandırıldı.

Akdeniz Bölgesi’nde Antalya Havalimanı, Gazipaşa Alanya Havalimanı ve Isparta Süleyman Demirel Havalimanı’ndan İstanbul’a gidiş veya İstanbul’dan dönüş için 6-7 Kasım tarihleri arasında bilet alanlar, bu kampanyadan yararlanabilecek.

THY uçak bileti kampanyası nedir? Ne zaman bitecek? 99.99 TL uçak bileti! ile ilgili etiketler THY
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.