THY Rusya yurt dışı uçuşları başladı mı?

THY yurt dışı uçuş seferi Ağustos ayı takvimi açıklandı. Korobavirüs önlemleri kapsamında iptal edilen Rusya uçuşları yeniden başlıyor. THY Rusya yurt dışı uçuşları ne zaman başlayacak?

Koronavirüs tedbirleri kapsamında iptal edilen THY yurt dışı uçuş seferleri başlıyor. Bunlar ilkinin Rusya ile gerçekleşmesi beklenirken THY yurt içi seferleri halen devam ediyor. THY Rusya yurt dışı uçuşları başladı mı?

Korovarüs salgını yüzünden iptal edilerek askıya alınan THY yurt dışı seferleri için geri sayım başladı. THY, 2020 Ağustos ayı uçuş takvimini paylaşırken Rusya detayı da gözlerden kaçmadı. Rusya'dan sonra sırasıyla seferlere başlanacak olan ülkeler arasında Irak, Suudi Arabistan, Hindistan, Güney Afrika ve Dubai geldi.

THY RUSYA YURT DIŞI UÇUŞLARI NE ZAMAN BAŞLIYOR?

THY, 1 Ağustos itibarıyla Rusya, Irak, Suudi Arabistan, Hindistan, Güney Afrika ve Dubai uçuşlarına yeniden başlayacak.

THY tarafından yapılan açıklamada, "Ulusal ve uluslararası sağlık otoriteleriyle yaptığımız titiz çalışmaların sonucunda daha sağlıklı ve güvenli standartlara sahip uçuşlarla sevdiklerimize, keşiflerimize ve biriktirilecek anılarımıza tekrar kavuşuyoruz. Bu dönemde plan yapmanın ne kadar zor olduğunu bildiğimiz için sizlere esnek seyahat imkanları sunmaktan mutluluk duyuyoruz." ifadeleri yer aldı.

THY açıklamasında, 11 Haziran'da yurt dışı uçuşlarını kademeli olarak başlatan THY'nin, 1 Ağustos itibarıyla İran'da Şiraz, Tebriz, Irak'ta Bağdat, Erbil ve Süleymaniye, Kuveyt, Abu Dabi, Dubai, Suudi Arabistan'da Riyad, Damman ve Cidde, Hindistan'da Mumbai ve Delhi, Kırgızistan Bişkek, Özbekistan Taşkent, Cezayir'de Konstantin ve Vahran, Mısır'da İskenderiye, Hurgada ve Sarm-El-Seyh, Tunus, Kemarun'da Douala ve Yaounde, Kenya'da Nairobi, Gana'da Akra, Güney Afrika'da Cape Town ve Johannesburg, Tanzanya'da Darrüsselam ve Zanzibar'a uçuşlarına başlamayı planlandığı kaydedildi.

 

THY Rusya yurt dışı uçuşları başladı mı? ile ilgili etiketler THY Rusya
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.