THY Öğretmenler Günü indirimi 2019! 24 Kasım THY kampanyası

THY Öğretmenler Günü indirimi 2019! 24 Kasım Öğretmenler Günü'ne az bir zaman kaldı. Öğretmenler Günü her sene 24 Kasım tarihinde kutlanıyor. 24 Kasım'da firmalar çeşitli fırsatlar sunuyor. THY'de Öğretmeneler Günü için bir fırsat sağladı. İşte THY Öğretmenler Günü indirimi 2019! Detaylar haberimizde...

THY Öğretmenler Günü indirimi 2019! Öğretmenler Günü bu sene pazar gününe denk geliyor. 24 Kasım Öğretmenler Günü büyük bir heyecanla bekleniyor. Öğretmenler Günü'ne sayılı günler kala çeşitli indirim fırsatları bulunuyor. THY, Öğretmenler Günü için bir avantaj hazırladı. İşte THY Öğretmenler Günü indirimi 2019!

Türk Hava Yollarından Öğretmen Eş ve Çocuklarına % 20 İndirim

THY Öğretmenler Günü indirimi 2019! 24 Kasım THY kampanyası


ÖĞRETMENLER GÜNÜ TARİHÇESİ

Öğretmenler Günü, öğretmenlik mesleğini yapan insanları onurlandırmak için çeşitli etkinliklerin düzenlendiği bir kutlama günüdür.Pek çok ülkede 1994’ten beri her yıl 5 Ekim günü UNESCO tavsiyesiyle Öğretmenler Günü olarak kutlanır.
5 Ekim günü, 1966 yılında Paris’te gerçekleşen “Öğretmenlerin Statüsü Hükümetlerarası Özel Konferansı”’nın sona erip UNESCO temsilcileri ile ILO tarafından “Öğretmenlerin Statüsü Tavsiyesi”’ni oybirliği ile kabul edilişinin yıldönümüdür. Kendi kültürel ve tarihi özelliklerine, okul tatil günlerine göre çeşitli ülkelerde farklı tarihler Öğretmenler Günü olarak belirlenmiştir. Örneğin 12 Arap ülkesinde (Bahreyn, Birleşik Arap Emirlikleri, Cezayir, Fas, Katar, Libya, Mısır, Suudi Arabistan, Tunus, Umman, Ürdün, Yemen) her yıl 28 Şubat günü, Öğretmenler Günü olarak kutlanmaktadır. Öğretmenler Gününün kimi ülkelerde tatil kimi ülkelerde tatil değil. Ama dünyanın her ülkesinde ayrı bir öneme sahiptir.

THY Öğretmenler Günü indirimi 2019! 24 Kasım THY kampanyası ile ilgili etiketler THY Öğretmen indirim öğretmenler günü
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.