THY karşısında set vermeden kazanan Eczacıbaşı Dynavit, play-off etabında avantajı kaptı

Voleybol Misli.com Sultanlar Ligi play-off 3-4'üncülük etabı ilk maçı için Türk Hava Yolları’na konuk olan Eczacıbaşı Dynavit, deplasmanda maçı 3-0 kazanarak avantajı kaptı. Eczacıbaşı Dynavit - Türk Hava Yolları serisinin ikinci karşılaşması, 3 Mayıs Salı günü saat 15:00’da Eczacıbaşı Spor Salonu’nda oynanacak. Eczacıbaşı, bu karşılaşmayı da kazanması halinde sezonu üçüncü sırada bitirecek.

Voleybol Misli.com Sultanlar Ligi play-off 3-4'üncülük etabı ilk karşılaşmasında Eczacıbaşı Dynavit, Türk Hava Yolları'nı 3-0 yenerek seride 1-0 öne geçti. Eczacıbaşı Dynavit, ilk sette Boskovic’in smaç sayılarıyla maçı kontrol altına aldı ve seti 25-18 kazandı.

Başarılı takım oyununa devam eden Eczacıbaşı Dynavit, Boskovic'in smaç servisleriyle etkili olduğu ikinci seti 25-19 kazanarak skoru 2-0 yaptı. Türk Hava Yolları, üçüncü sete iyi başladı ve Orthmann ile sayı üretti. Son bölümlerde skor üstünlüğünü ele alan Eczacıbaşı Dynavit, seti 25-20, maçı da 3-0 kazandı. İki galibiyete ulaşan tarafın lig üçüncüsü olacağı serinin ikinci maçı, 3 Mayıs Salı günü oynanacak.

TÜRK HAVA YOLLARI - ECZACIBAŞI DYNAVIT

SALON: Burhan Felek Vestel
HAKEMLER: Erol Akbulut, Aylin Turnaoğlu

TÜRK HAVA YOLLARI: Carlini, Kingdon, Aslı Kalaç, Polen Ünver, Orthmann, Bahar Guidetti (Ceren Önal, Berin Yıldırım, Van Ryk, Şeyma Ercan, Ada Germen, İrem Çor)
ECZACIBAŞI DYNAVIT: Hande Baladın, Beyza Arıcı, Boskovic, Saliha Şahin, Heyrman, Ognjenovic (Simge Aköz, Fatma Şekerci, Gözde Yılmaz)

SETLER: 18-25, 19-25, 20-25
SÜRE: 84 dakika (25, 30, 29)

 

 

THY karşısında set vermeden kazanan Eczacıbaşı Dynavit, play-off etabında avantajı kaptı ile ilgili etiketler Türk Hava Yolları Eczacıbaşı Dynavit
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.