THY Hisse Senedi Yorum: Borsa İstanbul'da THY hisseleri uçuşa geçti!

Borsa İstanbul (BIST) 2022 yılının ilk haftasında dünyanın en fazla yükselen endeksi oldu. Paralel olarak Türk Hava Yolları (THY) hisseleri ise yılın ilk haftası çıkış yüzde 24:58 oldu. Son 4 ayın zirvesine çıkan THY hisseleri yükselişini sürdürecek mi? İşte THY hisse yorum ve son bilgiler...

THY hisse senedi yılın ilk haftasında Borsa İstanbul'da en fazla yükselen endeks olan Ulaştırma Endeksi içerisinde yer aldı. BIST'in adeta lokomatifi olan Türk Hava Yolları hisseleri Ekim 2021'den bu yana yükselen bir grafik ortaya koydu.

Son olarak 13 Ocak 2022 Perşembe günü yüzde 7,07'lik bir artışla 28,78 seviyesine çıkan Türk Hava Yolları Hisse Senedi yükselişini sürdürecek mi?

THY'den 'İstiklal Marşı' klibi: 'Bu vatan tam 100 yıldır aynı marşı  söylüyor' - 12.03.2021, Sputnik Türkiye

THY HİSSELERİ UÇUYOR!

2022'in ilk haftasında yüzde 21.6 yükselen Ulaştırma Endeksinin içinde yer alan THY hisselerindeki artış yatırımcının da dikkatini çekti. Borsa İstanbul'un geçtiğimiz haftaya damgasını vurması ve dünyanın en hızlı yükselen endeksi olmasıyla birlikte THY hisse yorumları da merak edilir oldu.

Borsa yatırımcıları ve ilgililerinin merakla takip ettiği hisse fiyatları ile birlikte THY hisselerindeki yükseliş trendinin sürmesi bekleniyor.

 

 

THY Hisse Senedi Yorum: Borsa İstanbul'da THY hisseleri uçuşa geçti! ile ilgili etiketler THY Borsa İstanbul thy hisse thy hisse yorum
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.