THY, hayallerini gerçekleştirdi! Köy okullarındaki öğrenciler ilk kez uçağa bindi

Türk Hava Yolları, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Ordu ve Giresun'daki köy okulu öğrencilerinin hayallerini gerçekleştirdi. Hayatlarında ilk defa uçağa binen minikler büyük heyecan yaşadı. Çocuklar yaptıkları resimleri uçuş takımına hediye ederken, uçağın pilotu çocuklara, "Yarınlarımızın teminatı sevgili çocuklar, kanatlarınız hep açık ve hayalleriniz hep yükseklerde olsun." sözleriyle seslendi.

Türk Hava Yolları, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında, köy okullarında okuyan öğrencilerin hayallerini gerçeğe dönüştürdü.

Ordu'nun Karadüz ilçesi Yokuşdibi Köyü'nde ve Giresun'un Doğankent ilçesi Çatak Köyü ilkokulunda okuyan öğrenciler Türk Hava Yolları ile ilk kez uçağa binme şansı yakaladı.

Ordu-Giresun Havalimanı'na uçağa binmeye devat edilen çocuklar, gökyüzüne çıktı ve havacılıkla tanıştı. Öğrenciler, gökyüzünü ve uçağa binme isteklerini yansıttıkları resimleri THY'nin TK1920 sefer sayılı uçağın ekibine armağan etti. Uçuştan sonra öğrenciler Ordu Boztepe ve Giresun Kalesi'nde keyifli bir gün geçirdi.

Uçağın pilotu çocuklara, "Yarınlarımızın teminatı sevgili çocuklar, kanatlarınız hep açık ve hayalleriniz hep yükseklerde olsun." sözleriyle seslendi.

THY, hayallerini gerçekleştirdi! Köy okullarındaki öğrenciler ilk kez uçağa bindi ile ilgili etiketler THY Türk Hava Yolları 23 Nisan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Ordu Giresun köy okulu öğrencileri uçma hayali TK1920

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.