THY artık Almanya'ya evcil hayvan taşımayacak!

Türk Hava Yolları, Almanya'ya varışlı seyahatlerde kabine ve kargoya Alman hükümetinin kararı nedeniyle evcil hayvan alınmayacağını duyurdu.

Türk Hava Yolları, Almanya hükümeti tarafından alınan karar doğrultusunda, uluslararası uçuş noktalarından Almanya'ya seyahat edecek yolcuların kabinde veya kargo bölümünde evcil hayvan taşımasını ikinci bir bildirime kadar yasakladı.

Türk Hava Yolları konuyla ilgili yolcularına web sitesinden yaptığı bilgilendirmede "Almanya'ya seyahat edecek yolcuların herhangi mağduriyet yaşamamaları adına konuya önem göstermelerini rica ederiz" dedi.

EVCİL HAYVAN BİLGİLERİNDEKİ EKSİKLERDEN

Habertürk'ün haberine göre, Almanya'nın yasak koymasının nedeni ise son günlerde uçakla taşınacak evcil hayvanlara ait sağlık belgesi bilgilerinde eksiklik olması.

Havalimanlarında yapılan kontrollerde sağlık formlarındaki eksik bilgiler tespit edilince Almanya, yasak kararı aldı. Almanya'ya uçan diğer havayolu şirketleri ise kendilerine şu ana kadar böyle bir karar gelmediğini belirtti.

THY artık Almanya'ya evcil hayvan taşımayacak! ile ilgili etiketler THY Türk Hava Yolları Almanya evcil hayvan
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.