Thor: Karanlık Dünya filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

9 Eylül ATV yayın akışında yer alan Thor: Karanlık Dünya adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Thor: Karanlık Dünya hangi kanalda? Thor: Karanlık Dünya oyuncuları kimlerdir?

9 Eylül ATV yayın akışında yer alan Thor: Karanlık Dünya adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Birbirinden değerli birçok oyuncunun oynadığı Thor: Karanlık Dünya 2013 yılında vizyona girmiştir..

THOR: KARANLIK DÜNYA FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Tanrıların dünyanın ötesindeki mücadelesi devam ediyor. İlk filmde babası tarafından güçleri elinden alınarak dünyaya sürgün edilen Thor, kendisini yenilmez yapan çekicini yeniden kullanmaya ve kendi hükümdarlığı olan Asgard’a geri dönmeye hak kazanmıştı. Ölümsüz Thor, Buz Devleriyle işbirliği yapan ve hükümdarlığı ele geçirmeye çalışan kardeşi Loki'den sonra şimdi de antik Dark Elves güçleriyle çarpışacak. Kudretli Malekith tarafından yönetilen bu güçler evreni tekrar karanlığa gömmeye çalışacak.Dünyayı ve 9 Diyarlar’ı, Odin ve Asgard’ın bile karşı koyamadığı bir düşmandan kurtarmaya çalışan Thor bu yolculukta, dünyalı Jane Foster ile yeniden biraraya gelecek ama dünyalı dostları kurtarması için hayatındaki bazı şeyleri de feda etmesi gerekecek.

 

THOR: KARANLIK DÜNYA FİLMİNİN OYUNCULARI KİMLERDİR?

Yönetmen: Alan Taylor

Oyuncular: Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tom Hiddleston

Tür: Aksiyon, Fantastik, Macera

Yapım Yılı: 1 Kasım 2013 / 1s 52dk

Thor: Karanlık Dünya filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? ile ilgili etiketler ATV Thor: Karanlık Dünya filminin konusu nedir oyuncuları kimdir yayın akışı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.