Thomas Tuchel: Kurada kimse bizi çekmek istemez

Chelsea'nin başında 13 maça çıkan ve mağlubiyet yüzü görmeyen Thomas Tuchel, Atletico Madrid'i gol yemeden eleyerek Devler Ligi'nde çeyrek finale yükseldi. Yarınki kura çekimi öncesi "Kimse bizi çekmek istemez" yorumunda bulunan Alman teknik adamın özgüveni tavan yaptı.

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Atletico Madrid'i ilk maçta deplasmanda 1-0 mağlup eden Chelsea, Stamford Bridge'deki rövanşı 2-0 kazanarak, La Liga liderinden gol yemeden çeyrek finali gördü. Londra devini tura taşıyan golleri Hakim Ziyech ve Emerson kaydetti.

Sezona Thomas Tuchel yönetiminde devam eden Chelsea Alman teknik adamla yükselişini sürdürüyor. Başarılı çalıştırıcı cuma günü çekilecek çeyrek final kurası öncesi, "Kimse bizi çekmek istemez" yorumunda bulundu.

PSG'den kovulduktan sonra Frank Lampard'ın yerine İngiliz ekibinin başına geçen 47 yaşındaki teknik adam, "Maviler"le çıktığı 10 Premier League, 2 Devler Ligi ve bir FA Cup maçında yenilgi yüzü görmedi.

Alman teknik adam Atletico Madrid zaferinin ardından şunları söyledi: "En önemli şey, bunu hak ettiğimizi hissetmemiz. Çok iyi bir performanstı ve sahadaki, yedek kulübesindeki ve tribündeki futbolcuların müthiş bir takım çabasıydı. Gerçekten istediğimizi hissedebiliyoruz.  Thiago [Silva] ve Andreas [Christensen], Mason [Mount] ve Jorginho yoktu ama büyük bir ekip çalışması gösterdik. Atletico Madrid'e karşı pozisyon üretmek zordur. Savaşmaktan keyif aldık." 

Thomas Tuchel: Kurada kimse bizi çekmek istemez ile ilgili etiketler Chelsea Atletico Madrid thomas tuchel
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.