Thodex vurgununun Ekşi Sözlük ayağı

Kripto para borsası Thodex’in sahibi Faruk Fatih Özer, ardında yüz binlerce mağdur bırakarak yurt dışına kaçtı. Yakalanması için hakkında kırmızı bülten çıkarılan Özer'in TGRT ekranlarının yanı sıra Ekşi Sözlük'te de reklamının yapıldığı ortaya çıktı.

20 Nisan’dan bu yana hizmet vermeyen kripto para borsası Thodex’in sahibi Faruk Fatih Özer’in önce siteyi bakıma alacağını duyurup sistemleri kapattı.

Kendisinden haber alınamayan Özer'in 2 milyar dolarlık kripto parayla Arnavutluk'a kaçtığı belirlendi.

Ardında yaklaşık 391 bin mağdur bırakan Özer'in TGRT ekranlarında insanları nasıl dolandıracağını üstü kapalı olarak anlattığı görüntüler dün gündeme geldi.

EKŞİ SÖZLÜK'TE DE REKLAMLARI YER ALDI

Medyada boy göstermek için çabalayan ve ünlü isimlere reklamlarında yer veren Özer'in, Ekşi Sözlük'te de aktif olduğu ortaya çıktı.

"SONRA BURAYA GELİP AĞLAMAYIN"

Thodex reklamlarını sözlükte gören yazarların ekim ayında yazdığı entrylerle insanları uyardıkları görüldü.

Bir yazar Thodex'in kendisine güvenilir gelmediğini belirtirken, başka bir yazarın ise "Uzak durun, sonra buraya gelip ağlamayın" yazması dikkat çekti. 

Thodex vurgununun Ekşi Sözlük ayağı

BAŞLIKLAR İÇİNDE DE REKLAMLAR YER ALIYOR

Öte yandan sözlükte yazar olan bazı kişilerin de Thodex'i övdüğü ve üyelik için de yol gösterdiği entryler yazdığı görüldü.

Bu noktada, Thodex’e yönelik başlatılan soruşturmanın Ekşi Sözlük'e uzanıp uzanmayacağı merak konusu oldu.

Thodex vurgununun Ekşi Sözlük ayağı - Resim : 2

 

Thodex vurgununun Ekşi Sözlük ayağı ile ilgili etiketler Ekşi Sözlük Kripto para Dolandırıcı Arnavutluk thodex Faruk Fatih Özer
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.