Thodex soruşturmasında Başsavcılıktan itiraz

Yaklaşık 400 bin yatırımcıyı dolandırarak Arnavutluk'a kaçan Thodex CEO'su Fatih Faruk Özer'e yönelik soruşturmada yeni gelişmeler yaşandı. Dün adli kontrol şartıyla serbest bırakılan 6 şüphelinin serbest bırakılmasına itiraz edildi. İtiraz kabul edilirse şüpheliler hakkında yeniden yakalama kararı çıkarılacak.

Çok sayıda yatırımcıyı dolandırıp yurt dışına kaçan Fatih Faruk Özer'e yönelik yürütülen Thodex soruşturması kapsamında flaş bir gelişme yaşandı.

Sabah'tan Seda Nur Günaydın'ın haberine göre: Soruşturma kapsamında dün tutuklamaya sevk edilen ve haklarında Adli Kontrol Kararı verilen 6 şüpheli ile ilgili olarak soruşturmayı yürüten İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Sulh Ceza Mahkemesine tutuklamaya yönelik yakalama emri düzenlenmesi yönünde itiraz yapıldı.

İTİRAZ KABUL EDİLİRSE YENİDEN YAKALAMA ÇIKARILACAK

İtirazı bir üst hakimlik değerlendirecek. İtiraz kabul edilirse serbest kalan 6 şüpheli hakkında yeniden yakalama kararı çıkarılacak.

 

Thodex soruşturmasında Başsavcılıktan itiraz ile ilgili etiketler thodex başsavcılık itiraz
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.