Thodex reklam yüzleri kimler? Kripto para borsası Thodex hangi ünlüleri reklamında oynattı?

Thodex reklam yüzleri kimler? Kripto para borsası Thodex hakkında iddialar ve araştırmalar bitmek bilmiyor. Thodex kurucusu Faruk Fatih Özer'in yurt dışına kaççması sonrası binlerce kişi mağduriyetini açıkladı. Daha önce Thodex ünlüleri reklamlarında da kullanmıştı. Peki Thodex hangi ünlüleri reklamında oynattı?

Thodex hangi ünlüleri reklam yüzü yaptı? Son günlerin en çok konuşulan kripto para borsası Thodex reklamında ünlüler de yerini almıştı.

THODEX REKLAM YÜZLERİ!

Thodex’in kurucusu Faruk Fatih Özer’in ünlü isimleri de dolandırıcılık için kullandığı ortaya çıktı.

Thodex‘in reklam kampanyası için Pınar Deniz, Mine Tugay, Bahar Şahin, Simge, Zeynep Sever Demirel, Özge Ulusoy, Deren Talu ve Ebru Şallı gibi ünlü isimleri kullanması, Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway gibi yıldızların rol aldığı soygun filmi Ocean’s 8’i akıllara getirdi. Filmde de ünlü isimler dolandırıcılar tarafından kullanılmıştı.

Thodex reklam yüzleri kimler? Kripto para borsası Thodex hangi ünlüleri reklamında oynattı?

Öte yandan Thodex’in Gökçe Bahadır, Yağmur Ün, Aleyna Solaker, Gökçe Akyıldız, Melisa Döngel, Selin Şekerci, Burak Sevinç, Cansel Elçin, Necip Memeli, Barış Kılıç, Aleyna Serra, Pelin Karahan, Burcu Esmersoy gibi isimleri de reklamında kullandığı ortaya çıktı.

Thodex reklam yüzleri kimler? Kripto para borsası Thodex hangi ünlüleri reklamında oynattı? - Resim : 2

 

Thodex reklam yüzleri kimler? Kripto para borsası Thodex hangi ünlüleri reklamında oynattı? ile ilgili etiketler Bitcoin thodex reklam yüzleri thodex reklam ünlüler
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.