Thodex hesap silme nasıl yapılır? Kripto para borsası Thodex'e ulaşılamıyor!

Türkiye'nin en çok kullanılan kripto para borsalarından Thodex, kullanıcılardan gelen bilgi ve yorumlara göre işlemler durduruldu. Thodex'ten yapılan açıklama ise 4-5 günlük bir bakım onarım çalışması var. Peki Thodex hesap silme işlemi nasıl yapılır?

Thodex hesap silme nasıl yapılır? THODEX kripto para borsasınde kullanıcılarından gelen bilgilere göre işlemler durduruldu ve hesaplara erişilemiyor. Hesaplarını silmek ve paralarını geri almak isteyenler ise thodex'e ulaşmaya çalışıyor.

THODEX HESAP SİLME NASIL YAPILIR?

Kripto para borsası THODEX’e ulaşılamıyor. 6 saat sürecek denilen çalışma, saatler geçmesine karşın halen düzelmedi. Firmadan konuyla ilgili yatırımcıları memnun etmeyen bir açıklama geldi.

4-5 GÜN SÜREBİLİR

Açıklamada “Sizlere daha iyi hizmet verebilmek adına gelen ortaklık teklifini olumlu değerlendirme kararı alınmıştır. Bu sürecin tamamlanabilmesi için işlemlerin durdurulup devir sürecinin tamamlanması gerekmektedir. Süreç ise yaklaşık 4-5 iş günü sürecektir. Bu süre zarfında kullanıcılarımıza düzenli olarak bilgilendirme sağlanacaktır” denildi.

PARALARINI GERİ İSTİYORLAR

Yatırımcılar ise seslerini sosyal medyadan duyurmaya başladı. Tepkilerini dile getiren yatırımcılar, firmadan paralarını geri istiyor. Thodex hesap silme işlemlerini gerçekleştirmek isteyen yatırımcılar Thodex internet sitesi ya da uygulamasından hesabımı nasıl dondurabilirim seçeneği ile işlemlerini gerçekleştirebilirler. Ancak şu an için Thodex hesap silme kategorisi çalışmıyor.

 

Thodex hesap silme nasıl yapılır? Kripto para borsası Thodex'e ulaşılamıyor! ile ilgili etiketler Bitcoin thodex thodex hesap silme
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.