The Witcher hayranlarını sevindiren haber: CD Projekt Red yeni bir The Witcher duyurusu yaptı

The Witcher’ın resmi Twitter hesabından paylaşılan açıklamayla CD Projekt Red, hayranlarının uzun süredir beklediği haberi verdi. Yeni oyunun geliştirme aşamasında olduğununun ve The Witcher’ın en güçlü oyun motorlarından biri olan Unreal Engine 5 ile geliştireceğini açıkladı.

The Witcher isimli efsane serinin geliştiricisi CD Projekt Red, Twitter hesabında paylaştığı bir link ile hayranların uzun süredir beklediği haberi duyurdu. The Witcher efsanesindeki yeni bir hikâyenin yapımına başlandığını gururla duyuran CD Projekt Red, geliştirme sürecine dair de heyecan verici bilgiler paylaştı.

The Witcher hayranlarını sevindiren haber: CD Projekt Red yeni bir The Witcher duyurusu yaptı

YENİ OYUN MOTORUYLA GELIYOR

CD Projekt Red’in 'A New Saga Begins' ''Yeni bir dönem başlıyor'' başlığıyla duyurduğuna göre Witcher serinin yeni oyunu, daha önce The Witcher 3’ün geliştirildiği REDengine ile geliştirilmeyecek. Yeni Witcher oyunu, en güçlü oyun motorlarından biri olan Unreal Engine 5 ile geliştiriliyor. 

CD Projekt Red, yeni Witcher’ın geliştirilmesinde Epic Games’in geliştiricileriyle yakın işbirliği içinde olacaklarını ve ana hedeflerinin Unreal Engine 5 motorunun açık dünya deneyimlerini zorlamak olduğunu belirtti.

The Witcher hayranlarını sevindiren haber: CD Projekt Red yeni bir The Witcher duyurusu yaptı - Resim : 2

CD PROJEKT RED'in CTO'su Pawel Zawodny şunları söyledi: "Dahili RED 2.0 Dönüşümümüzün temel yönlerinden biri, teknolojiye çok daha güçlü bir şekilde odaklanmak ve Epic Games ile olan işbirliğimiz bu prensibe dayanmaktadır. En başından beri, tipik bir lisanslama düzenlemesi düşünmedik. Bu uzun vadeli, tatmin edici bir teknoloji ortaklığıdır. CD PROJEKT RED'in bir sonraki oyunumuzun teknik yönünü mümkün olan en erken aşamadan belirlemesi hayati önem taşıyor, çünkü geçmişte, gelişmek ve gelişmek için çok fazla kaynak ve enerji harcadık. REDengine'i sonraki her oyun sürümüne uyarlayın. Bu işbirliği çok heyecan verici çünkü geliştirme öngörülebilirliğini ve verimliliğini artırırken aynı zamanda bize en yeni oyun geliştirme araçlarına erişim sağlıyor."

CD Projekt Red gelen kullanıcı yorumlarını şöyle cevapladı. 'Oyun platforma özel mi olacak?' sorusuna gelen cevapta sosyal medya hesabı oyunun herhangi bir platforma özel çıkış yapmayacağını yanıtladı. Oyun için şu anki konumda geliştirilme süreci veya çıkış tarihi gibi ayrıntılar mevcut değil. 

Yeni oyunda Geralt olmayacağını ve oyuncunun kendi karakterini dizayn edebileceği tahmin ediliyor. Witcher serisinde alışık olmadığımız RPG türü, hayranlarının dikkatini çekti. 

 

The Witcher hayranlarını sevindiren haber: CD Projekt Red yeni bir The Witcher duyurusu yaptı ile ilgili etiketler Witcher CD Projekt RED Unreal Engine 5
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.