The Weeknd ‘sesimi kaybettim’ diyerek konseri terk etti

Gerçek adı Abel Makkonen Tesfaye olan, sahne adı The Weeknd ile tanınan 32 yaşındaki Kanadalı şarkıcı sesinde bir sorun yaşamasının üstüne konserini yarıda bırakmak zorunda kaldı. The Weeknd 'sesimi kaybettim' diyerek sahneden indi.


Dünyaca ünlü şarkıcı The Weeknd, ABD'nin Kaliforniya eyaletinde sahne aldı. SoFi Stadyumu'ndaki performansı sırasında 'sesini kaybettiğini' söyleyen sanatçı, dört şarkı söyledikten sonra beşinci şarkıya geçmeden sahneden indi. Konseri yarıda kesen şarkıcıyı dinlemeye gelen hayranları neye uğradığını şaşırdı.

''VERMEK İSTEDİĞİM KONSERİ BU HALDE VEREMEM''

The Weeknd, ‘sesimi kaybettim’ diyerek konseri bitirdi. Kanadalı şarkıcı, hit şarkısı 'Can't Feel My Face'i seslendirirken gösteriyi aniden durdurdu ve sahneden ayrıldı. Ünlü şarkıcı sahneden ayrılmadan hemen önce yaptığı kısa konuşmasında şunları söyledi: “Konseri durdurmak hiç istemiyorum, bu beni öldürüyor ama size vermek istediğim konseri bu halde veremem. Herkesin iyi olduğundan ve paralarını geri alacağından emin olacağım.”

''TÜM HAYRANLARIMDAN ÖZÜR DİLİYORUM''

Ünlü şarkıcı daha sonra sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak “Sesim ilk şarkıda gitti. Çok kötü hissediyorum. Tüm hayranlarımdan özür diliyorum. Yeni bir tarihle bunu telafi edeceğim. Söz veriyorum” ifadelerini kullandı.


2010'dan bu yana müzik piyasasında etkin olan, 'Starboy', 'Blinding Lights', 'Hurricane' ve 'Save Your Tears' gibi hit parçalara imza atan şarkıcının dört Grammy Ödülü bulunuyor.

The Weeknd ‘sesimi kaybettim’ diyerek konseri terk etti ile ilgili etiketler ABD Konser Abel Makkonen Tesfaye the weeknd Kaliforniya
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.