The Taste Türkiye yarışmacısı Sevgi kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

The Taste Türkiye yarışmacısı Sevgi kimdir? FOX TV ekranlarının yeni başlayan yarışma programı The Taste Türkiye, ilk bölümüyle bu akşam izleyicilerin karşısına çıkıyor. Yayınlanan ilk bölümüyle büyük ilgi toplayan programın yarışmacısı Sevgi hakkında internette araştırma yapılmaya başlandı. İşte The Taste Türkiye yarışmacısı Sevgi kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Merak edilen detaylar haberimizde...

The Taste Türkiye yarışmacısı Sevgi kimdir? Yayınlanan ilk bölümüyle büyük ilgi toplayan programın yarışmacısı Sevgi hakkında internette araştırma yapılmaya başlandı. FOX TV ekranlarının yeni başlayan yarışma programı The Taste Türkiye, ilk bölümüyle bu akşam izleyicilerin karşısına çıkıyor. İşte The Taste Türkiye yarışmacısı Sevgi kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Merak edilen detaylar haberimizde...

The Taste Türkiye yarışmacısı Sevgi kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

The Taste Türkiye Sevgi Kimdir?

Yarışmanın en iyi kalpli yarışmacısı. Fazla polemiğe girmeyen ve yaptıklarıyla öne çıkmaya çalışan Sevgi, eleme potasından bir türlü kendisini kurtaramıyor. Jüri karşısına en fazla çıkan yarışmacı Sevgi olmaya başladı. 27 yaşındaki yarışmacı her hafta eleme potasında olmasının kendisini üzdüğünü ancak, gelecek hafta daha güçlü olacağını ifade etti. The Taste Sevgi bekar ve 27 yaşındadır.

Yarışmacının FOX TV’de yayınlanan program sayesinde sosyal medya hesaplarındaki takipçi sayılarında önemli oranda artış oldu. Gelen her mesaja cevap vermeye çalıştığını söyleyen Sevgi, çekimlerin yoğunlaşması sebebiyle bazı mesajlara dönemediğini söylüyor. Mesajlara dönemediği için takipçilerinden özür dileyen Sevgi’nin The Taste Türkiye’deki geleceği merakla bekleniyor.

 

The Taste Türkiye yarışmacısı Sevgi kimdir? Kaç yaşında? Nereli? ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.