The Serpent Netflix’te var mı? İlker Kaleli’nin oynadığı dizinin konusu nedir?

The Serpent Netflix’te var mı dizi severler tarafından araştırılmaya başlandı. İlker Kaleli’nin oynadığı dizinin konusu nedir ve nerede çekiliyor dizi hakkında detaylı bilgiyi sizler için araştırdık.

The Serpent Netflix’te var mı, İlker Kaleli’nin oynadığı dizinin konusu nedir herkesin konuştuğu başarılı oyuncunun karakteri hakkında detaylı bilgiyi sizler için araştırdık. İlker Kaleli son zamanlarda The Serpent dizisindeki Vitali Hakim karakteri ile gündem oldu. Diziyi izlemek isteyen vatandaşlar için The Serpent’in konusu ve daha fazlası haberimizde.

The Serpent Netflix’te Var Mı?

BC ve Netflix işbirliğinde hazırlanan ‘The Serpent’ dizisinin kadrosuna dahil olması ile gündem oldu. Seri katil Vietnam asıllı bir Fransız olan Charles Sobhraj’ın ilginç hikayesini anlatan mini dizide 'Vitali Hakim' adlı bir Türk turisti oynayan İlker Kaleli’nin sahneleri konuşulmaya başlandı.

The Serpent Netflix’te var mı? İlker Kaleli’nin oynadığı dizinin konusu nedir?

The Serpent Netflix Türkiye’de henüz yayınlanmamıştır. The Serpent Netflix ve BBC tarafından ortaklaşa çekilmiştir. 8 bölümü bulunan The Serpent dizisi 1 Ocak 2021 Cuma günü saat 21: 00 itibarıyla BBC One’da yayınlanmaya başladı. Mini dizi olan The Serpent IMDB’den 7,7 puan almıştır.

İlker Kaleli’nin oynadığı The Serpent dizisinin konusu nedir?

The Serpent dizisinin konusu, 1970’li yıllarda Güneydoğu Asya’da Batılı turistlerin peşinde olan bir seri katilin hikayesini konu almaktadır. Charles Sobhraj, Güneydoğu Asya’da bulunan çeşitli ülkelere seyahat eden 20 gezginin cinayetinin sorumlusu olmakla bilinmektedir.

Dünya üzerinde farklı kıtalarında hakkında arama emri çıkarılmıştır. Sobhraj’ın yakalanma öyküsünün anlatıldığı The Serpent dizisinde, Charles Sobhraj rolüne Tahar Rahim can vermektedir.

1975 yılı ve 1976 yılında Hindistan, Tayland ve Nepal’in ‘Hippi Yolu’nda genç batılı gezginlerin faili meçhul cinayetlerinin baş zanlısı olan Sobhraj, üç farklı kıtada tutuklama emri ile Interpol’ün en çok aranan adamları arasında yerini almıştır.

The Serpent Netflix’te var mı? İlker Kaleli’nin oynadığı dizinin konusu nedir? ile ilgili etiketler İlker Kaleli The Serpent Netflix dizinin konusu nedir
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.