The Sandbox (SAND) nedir? Nasıl alınır?

Kripto para piyasasında her geçen gün artan çeşitlilik, farklı birimlerle ilgili araştırmalar konusunda büyük bir merak uyandırıyor. Bu sebeple, en popüler kripto para birimleri arasında yer alan The Sandbox (SAND) hakkındaki detaylar araştırılıyor. Peki, The Sandbox (SAND) nedir? Ayrıntılar haberimizde...

Son dönemde metaverse coin’ler fazlasıyla dikkat çekiyor. Bu kategoride yer alan The Sandbox (SAND) projesi de yatırımcıların ilgisini kazanmayı başardı. Bu çerçevede, The Sandbox (SAND) en çok araştırılan kripto para birimleri arasında yer alıyor. Peki, The Sandbox (SAND) nedir? Detaylar haberimizde... 

The Sandbox (SAND) nedir? Nasıl alınır?

THE SANDBOX (SAND) NEDİR?

The Sandbox, oyuncuların dizayn, paylaşım ve oyun için varlıkları satabilme yetkisine sahip olduğu, kullanıcılar tarafından yönetilen merkeziyetsiz bir sanal dünyadır.

Sandbox metaverse, oyun pazarının dinamiklerini değiştirmeye ve yaratıcıları kullanıcı tarafından oluşturulan içerik aracılığıyla ürettikleri değer için ödüllendirmeye çalışan birkaç Blokzincir tabanlı sanal dünyadan biridir. Ethereum Blokzinciri üzerine inşa edilmiş bir ERC-20 yardımcı program tokenıdır.

The Sandbox’da oyuncular, inşa ettikleri oyun deneyimlerini Ethereum Blokzincir’i üzerinde SAND token aracılığı ile paraya dönüştürebilir. Oyuncular, NFT formatında dijital ASSET’lar yaratabilir, bu ASSET’ları pazara yükleyebilir ve Game Maker aracılığı ile oyunlara entegre edebilirler. Kullanıcılar platform üzerinde geçirdikleri sürede çeşitli yollarla para kazanabilirler.

The Sandbox, ERC-1776 protokolünü kullanarak platform kullanıcılarının gas feelerini öderken, Ethereum üzerinde işlemler gerçekleştirmelerine de imkan tanıyarak genel kullanıcı deneyimini iyileştirmektedir.

 

 

The Sandbox (SAND) nedir? Nasıl alınır? ile ilgili etiketler the sandbox sand metaverse
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.