The Rolling Stones, 60. yıl dönümünü kendi belgeseliyle kutlayacak!

Efsane müzik grubu The Rolling Stones'un kuruluşunun 60. yıldönümü, yeni ve özel bir belgeselin BBC'de yayınlanması ile kutlanacak. Dört bölümden oluşacak belgesel dizisi ise hayranları ve müzikseverler tarafından heyecanla bekleniyor.

My Life As A Rolling Stone başlıklı dört bölümlük dizide Mick Jagger, Keith Richards, Ronnie Wood ve merhum Charlie Watts yer alacak.

Belgesel dizisinde grupla yeni yapılan röportajlar yer alacak ve BBC arşivlerinden daha önce görülmemiş görüntüleri kullanılacak.

Watts geçen ağustos ayında öldüğü için yeni malzeme çekilemedi, ancak bu bölümde eski röportajlar ve diğer müzisyenlerden övgüler yer alacak.

Slash, Steven Tyler ve Tina Turner dahil olmak üzere toplam dört bölüm olan dizide bir sürü konuk yer alacak.

Grubun yöneticisi Joyce Smith, yaptığı açıklamada, "Dünyanın dört bir yanındaki hayranlara gruba yeni ve büyüleyici bir bakış kazandıran bu dört filmle The Rolling Stones'un 60. yılını kutlamaktan heyecan duyuyoruz." ifadelerini kullandı.

BUGÜN YENİ SOLO SINGLE'I PİYASAYA SÜRÜLÜYOR

Frontman Mick Jagger ise ayrıca 1 Nisan'da (bugün) piyasaya sürülecek olan “Strange Game” adlı yeni solo singleını duyurdu. Şarkı, Gary Oldman, Jonathan Pryce ve Kristin Scott Thomas'ın başrollerini paylaştığı Apple TV Plus dizisi Slow Horses'ın tema melodisi olacak.

The Rolling Stones, 60. yıl dönümünü kendi belgeseliyle kutlayacak! ile ilgili etiketler the rolling stones 60 yıldönümü belgesel my wife as a rolling stone
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.