The Protector dizisi kadrosunda flaş değişiklik!

Yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy2un başrolünde yer aldığı Netflix'in ilk Türk dizisi The Protector'da Ulusoy’un kardeşi rolünü canlandırması için Engin Öztürk'e teklif götürüldü.

Netflix’in, başrollerinde Çağatay Ulusoy, Hazar Ergüçlü ve Ayça Ayşin Turan’ın rol aldığı ilk Türk dizisi Koruyucu (The Protector) oyuncu kadrosunda değişiklik yaşandı. Mart ayında çekimlerinin başlandığı projede Ulusoy’un kardeşi rolünü canlandırması için genç oyuncu Alperen Duymaz’a teklif görülmüş, ancak genç oyuncu bu teklifi kabul etmemişti.

ENGİN ÖZTÜRK'E TEKLİF GÖTÜRÜLDÜ

Ancak dizinin ikinci sezonunda ortaya çıkacak olan kardeş için yapım şirketi sürpriz bir ismin kapısını çaldı. Şirket, bir süredir ekranlardan uzak kalan Engin Öztürk'e Ulusoy’un kardeşini canlandırması için teklif götürdü.

 Proje seçimlerinde bir hayli dikkatli Engin Öztürk ise şu an kendisine gelen teklif için düşünme aşamasında. Yakışıklı oyuncu eğer teklifi kabul ederse, ilk kez bir dijital dizide rol almış olacak.

The Protector dizisi kadrosunda flaş değişiklik! ile ilgili etiketler Netflix Çağatay Ulusoy the protector
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.