The Protector dizisi kadrosuna flaş transferler!

Çağatay Ulusoy'un başrolünde yer aldığı Netflix'in ilk Türk yapımı dizisi The Protector'ün (Muhafız) kadrosuna Burçin Terzioğlu ve Saygın Soysal da katıldı.

Netflix, şimdiden merakla beklenen fantastik drama türündeki dizisi The Protector'ün kadrosuna Poyraz Karayel dizisiyle adını geniş kitlelere duyuran başarılı oyuncu Burçin Terzioğlu'nun katıldığını duyurdu.

RÜYA KARAKTERİNE HAYAT VERECEK

Başrollerinde Çağatay Ulusoy, Ayça Ayşin Turan, Hazar Ergüçlü, Okan Yalabık ve Mehmet Kurtuluş gibi önemli isimlerin yer aldığı dizide Burçin Terzioğlu da Rüya karakterine hayat verecek.

The Protector dizisi kadrosuna flaş transferler!

SAYGIN SOYSAL DA KATILACAK!

Burçin Terzioğlu'nun yanı sıra The Protector'ün kadrosuna katılacak bir diğer sürpriz isim ise Saygın Soysal oldu. Saygın Soysal, dizide Mergen karakterini oynayacak. 

The Protector dizisi kadrosuna flaş transferler! - Resim : 2

The Protector dizisi kadrosuna flaş transferler! ile ilgili etiketler Çağatay Ulusoy Burçin Terzioğlu the protector kadrosu saygın soysal
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.