The Marmara oteli kimin?

The Marmara oteli kimin? 16 Haziran Pazar günü gerçekleşen tarihi ortak yayının öncesinde The Marmara otelinde bir araya geldikleri görüntülenen İsmail Küçükkaya ve Ekrem İmamoğlu'nun ne konuştukları ise merak konusu. Konuşanların yanı sıra merak edilen bir diğer konu da The Marmara otelinin kime ait olduğu olduğu. Peki The Marmara oteli kimin? Sahibi kim? Oğuz Gürsel kimdir? The Marmara oteli kime ait? İşte yanıtı...

The Marmara oteli kimin? Son dönemin en çok konuşulan konusu olan tarihi ortak yayın gerçekleşti. Ancak bu yayından önce The Marmara otelinde Ekrem İmamoğlu ile İsmail Küçükkaya'nın bir araya geldikleri ortaya çıktı. Bu gelişmenin ardından internette The Marmara oteli kimin, sahibi kim, The Marmara oteli kime ait sorularına yanıt aranmaya başlandı. İşte merak edilen soruların yanıtları. Peki The Marmara oteli kimin? Detaylar haberimizde...

THE MARMARA OTELİ KİMİN?

The Marmara oteli, Burdur 1932 doğumlu İşadamı Oğuz Gürsel’in kurduğu Kiska Holding’e aittir. Kiska Holding ise halen Gürsel ailesinindir. Grubun gelirlerinin yarıdan fazlası “konaklamadan” kalanı ise yeme-içme hizmetlerinden ve kira gelirlerinden oluşmaktadır.

The Marmara grubu Kiska holding’e aitse de ondan bağımsız olarak çalışmaktadır ve başından ise “Serdar Alp Turan” bulunmaktadır. Kendisi 9 Eylül Turizm Otelcilik Mezunudur. Divan, Sheraton gibi otellerde üst düzey yöneticilik görevleri tecrübe etmiştir.

Şu anda Pendik, Şişli, Suadiye, Çamlıca, Taksim, Antalya, Bodrum’da yarı otel yarı residance “Marmara Oteller” bulunmaktadır. Hatta Manhattan’da bile Marmara bulunmaktadır. Tüm mülkler başkalarıyla ortak olunmaksızın doğrudan Kiska Holding’e aittir.

THE MARMARA OTELİ NEDEN GÜNDEM OLDU?

Yeni Şafak İnternet Yazı İşleri Müdürü, Gerçek Hayat Yazarı Ersin Çelik 13 Haziran'da gerçekleştiği ortaya çıkan ve gündeme bomba gibi düşen Taksim'deki gizli buluşmayı ele alan bir dizi tweet paylaştı.

Tarafların görüşmeyi kabul ettiğinin altını çizen ve iki kritik soruyu gündeme getiren Çelik şu noktalara dikkat çekti:

1- Kendisine sorulacak soruları Ekrem İmamoğlu mu belirledi?

2- İmamoğlu, Binali Yıldırım’a sorulacak sorulara müdahale etti mi?

İsmail Küçükkaya 14 Haziran sabahı yayın kaydını paylaştı. “Dün Ekrem İmamoğlu’na sordum” diye başlıyor. Binali Yıldırım’a yaptığı gibi telefonda görüştü sanıyoruz. Neden? “İmamoğlu ile Taksim’de The Marmara Otel’de görüştüm” demiyor.

Burada takdir edilmesi gereken bir tavır var; Binali Yıldırım ve ekibi, Ekrem İmamoğlu ile İsmail Küçükkaya’nın bir otelde görüştüklerini öğrenmelerine rağmen programa gölge düşmesin diye açıklama yapmadılar. Ya da bu skandalı kullanmadılar. Sahi soruları kim, kimden istemişti?

İsmail Küçükkaya her iki adayla da haber vererek yüz yüze görüşebilirdi. Bunu tüm kamuoyuna duyururdu da. Fakat Binali Yıldırım’ın ekibinin haberi olmadan Taksim’de bir otelde Ekrem İmamoğlu ile yüz yüze görüştü. Bu buluşmaya her türlü anlam yüklenir, sorgulanır. İthamlar edilir.

Görüşmeyi Nagehan Alçı dile getirdi ve İsmail Küçükkaya Haber Türk'e bağlanıp, "Binali Yıldırım'ı da aradım" dedi. Yıldırım'ın danışmanı Ömer Sertbaş da yayına bağlanıp, İmamoğlu-Küçükkaya görüşmesine dair "duyum alınca" Küçükkaya'yı kendisinin aradığını açıkladı. Otelden sonra!

Ekrem İmamoğlu ile moderatör İsmail Küçükkaya'nın, 13 Haziran Perşembe günü Taksim'deki The Marmara Hotel'de görüştükleri ortaya çıktı. Türkiye'nin bunu bilmeye hakkı vardı. Görüntüler de ortaya çıkacaktı ki İmamoğlu tarafı ve Küçükkaya açıklama yaptı. Görüşmeyi kabul ediyorlar.

The Marmara oteli kimin? ile ilgili etiketler Ekrem İmamoğlu İsmail Küçükkaya
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.