The Last of Us dizisi rekor kırdı!

Kıyamet sonrası bir dramaya odaklanan The Last of Us, bir süre önce ilk bölümüyle birlikte izleyicilerin karşısına çıktı. Daha ilk bölümden HBO’nun en başarılı yapımlarından birisi olan The Last of Us dizisinin ilk bölümü 4,7 milyon kişi tarafından izlendi.

Naughty Dog'un eleştirmenlerce beğenilen video oyunu serisine dayanan kıyamet sonrası drama dizisi The Last of Us, izleyiciler ile buluştu. Türkiye’de BluTV platformundan yayınlanan diziden ilk izlenme rakamları da geldi. Verilere göre The Last of Us, beklentileri aşan bir başarı sergilemiş gibi görünüyor.

The Last of Us dizisi rekor kırdı!

HBO DİZİLERİ ARASINDA EN BÜYÜK İKİNCİ GİRİŞİ YAPTI!

Nielsen ve birinci taraf verilerine göre, "The Last of Us" dizisinin prömiyeri Pazar akşamı lineer ve HBO Max platformlarında 4,7 milyon izleyiciye ulaştı. The Last of Us’ın bu başarısı onu HBO'nun “House of the Dragon”dan sonra en büyük ikinci açılış konumuna getiriyor.

Öte yandan "The Last of Us" ayrıca ikinci sezonu geçen yıl çıkan Euphoria’nın açılış bölümünü de neredeyse ikiye katladı. Bununla birlikte Euphoria, Amerika Birleşik Devletleri'nde bölüm başına ortalama 19,5 milyon izleyiciye ulaşıyor. Bir diğer kıstas olarak gösterebileceğimiz yapım ise House of the Dragon. Targaryen’lar açılış bölümlerinde 10 milyon izleyiciye ulaşmıştı ve dizi halen daha açık ara farkla zirvede.

The Last of Us dizisi rekor kırdı! ile ilgili etiketler HBO BluTV The Last of Us
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.