Gazeteci Mehmet Ali Önel: Tam bir zincirleme rezalet

The Land Of Legends Cup adıyla düzenenlen ve Fenerbahçe'nin kazandığı kupanın seromonisindeki 'şeytan' teması oldukça konuşuldu. Görüntülere sosyal medya hesabından tepki gösteren gazeteci Mehmet Ali Önel, ''Kulübün başındaki Koç'a yakışır da, Spor Bakanı ne diyor bu işe!'' ifadelerini kullandı.

The Land Of Legends Cup adıyla düzenenlen Fenerbahçe, Beşiktaş, Sivasspor ve Antalyaspor’un katıldığı futbol organizasyonunun kupa törenine sosyal medyada çokça tepki geldi.

31 Ağustos – 5 Eylül arasında gerçekleşen turnuvada Antalyaspor’u 4-0, Sivasspor'u da 1-0 yenen Fenerbahçe kupanın sahibi oldu.

Fenerbahçe’ye kupasını kırmızı makyajlı ve kırmızı elbiseli, boynuzlu kostüm giymiş bir görevli teslim etti.

''TAM BİR ZİNCİRLEME REZALET''

Görüntüleri Twitter hesabından paylaşan gazeteci Mehmet Ali Önel, "Şeytanı temsil eden boynuzlu bir figur, kupayı futbolculara veriyor. Kulübün başındaki Koç'a yakışır da, Spor Bakanı ne diyor bu işe! Şu olay tam bir zincirleme rezalet! Kupayı veren şeytan figürü; Fettah Temince'nin sahibi oldugu The Land Of Legends otelinin tanıtım maskotu. Otelin pazarlamasını Turizm Bakanı Ersoy'un ETS Tur'u yapıyor. Kupayı veren şeytan figürü tanıtımda görülüyor." diyerek tepki gösterdi.

Gazeteci Mehmet Ali Önel: Tam bir zincirleme rezalet

Gazeteci Mehmet Ali Önel: Tam bir zincirleme rezalet ile ilgili etiketler Mehmet Ali Önel Fenerbahçe Sivasspor Ali Koç şeytan tepki seremoni

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.