The King: Eternal Monarch dizisinin konusu nedir? Oyuncuları kimler?

The King: Eternal Monarch dizisinin konusu nedir? Oyuncuları kimler? 2020 yılınında yayınlanan, Güney Kore dizisi The King: Eternal Monarch'ı sizler için inceledik. Başrollerinde Lee Min Ho gibi birçok başarılı ismin yer aldığı dizi The King: Eternal Monarch dizisinin konusu nedir?

The King: Eternal Monarch dizisinin konusu nedir? Oyuncuları kimler? Son zamanlarda büyük ilgi gören Kore dizileri arasında yerini alan The King: Eternal Monarch 2020 yılına damgasını vuran Güney Kore dizilerinden biri oldu. The King: Eternal Monarch dizisinin konusu tarihin ve fantastik dünyanın harmanlanması ile seyircilere ilginç bir hikaye sunuyor.

Netflix yapımı olan 16 bölümlük Güney Kore dizisi The King: Eternal Monarch kore televizyonlarından sonra Netflix'te yerini almıştır. 

The King: Eternal Monarch dizisinin konusu nedir? Oyuncuları kimler?

The King: Eternal Monarch dizisinin konusu nedir? 

İki ayrı dünya olabilir mi? Kore İmparatorluğu'nda serbest kalan şeytan diğer bir paralel dünyaya geçiş yapmaya çalışmaktadır. Buna karşılık olarak Kore İmparatoru Lee Gon (Lee Min-Ho) paralel dünyaya açılan kapıları kapalı tutmaya çalışır. Bir diğer paralel dünyada, Güney Kore Cumhuriyeti’nde yaşayan Dedektif Jung Tae-Eul (Kim Go-Eun) insanların ve sevdiklerinin hayatlarını korumaya çalışır.

The King: Eternal Monarch dizisinin oyuncuları

Adı: The King: Eternal Monarch | 더 킹: 영원의 군주

Tür: Dram, Romantik, Fantastik

Yönetmen: Baek Sang-Hoon

Senarist: Kim Eun-Sook

Oyuncular:  Lee Min-ho - Lee Gon

                     Kim Go-eun - Jung Tae-eul / Luna

                     Woo Do-hwan - Jo Eun-seob / Jo Young

                    Jung Eun-chae - Goo Seo-ryung

                    Kim Kyung-nam - Kang Shin-jae

Yapım Şirketi: Hwa&Dam Pictures, Studio Dragon

Yayıncı: SBS

imdb: 8.7

Bölüm Sayısı: 16

Yapım Yılı: 2019 – 2020

Yayın Tarihi: 17 Nisan 2020 – 12 Haziran 2020

Yayın Günleri ve Saati: Cuma & Cumartesi – 22:00

Dili: Korece

Ülke: Güney Kore

 

The King: Eternal Monarch dizisinin konusu nedir? Oyuncuları kimler? ile ilgili etiketler Netflix The King Eternal Monarch izle konusu oyuncuları kimlerdir
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.