The Guardian duyurdu! Dünyanın en yetenekli oyuncuları arasında iki ezeli rakibin yıldızı var

The Guardian gazetesi, 2005 doğumlu oyuncular arasından belirlediği dünya futbolundaki en yetenekli 60 genç futbolcuyu yaptığı listeyle duyurdu. Listede Galatasaray ve Fenerbahçe 'de geleceğin yıldızları arasında gösterilen 2005 doğumlu Beknaz Almazbekov ve Arda Güler yer aldı. Ayrıca Juventus'ta forma giyen Ümit Milli Takımımızda oynayan Kenan Yıldız da listede kendine yer buldu. İşte detaylar...

The Guardian gazetesi, 2005 doğumlu oyuncular arasından belirlediği dünya futbolundaki en yetenekli 60 genç futbolcuyu açıkladı.

Galatasaray ve Fenerbahçe 'de geleceğin yıldızları arasında gösterilen 2005 doğumlu Beknaz Almazbekov ve Arda Güler dünyanın gelecek vadeden yıldız adayları arasında yer aldı.

TÜRKİYE'DEN ARDA GÜLER VE BEKNAZ ALMAZBEKOV LİSTEDE YER ALDI

60 genç yıldız adayının yer aldığı listede birçok takımdan önemli oyuncular yer alırken Türkiye'den bu listeye Fenerbahçeli Arda Güler ve Galatasaraylı Beknaz Almazbekov dahil edildi.

The Guardian duyurdu! Dünyanın en yetenekli oyuncuları arasında iki ezeli rakibin yıldızı var

JUVENTUS'DAN KENAN YILDIZ DA LİSTEDE

Ayrıca listede Ümit Milli Takımı'nda forma giyen 17 yaşındaki Kenan Yıldız da yer aldı. Genç hücum oyuncusu bu sezon Bayern Münih'ten Juventus'a transfer olmuştu.

The Guardian duyurdu! Dünyanın en yetenekli oyuncuları arasında iki ezeli rakibin yıldızı var - Resim : 2

ARDA GÜLER'E ÖVGÜ DOLU SÖZLER

Listede oyuncular için ayrıca futbol yazarlarından görüşler alındı. İngiltere'de yaşayan spor yazarı Emre Sarıgül Arda Güler için "Fenerbahçe ve Türk Milli Takımı'nın gelecekteki 10 numarası. Kısa süre içinde büyük bir transfer yapmaya hazırlanıyor" ifadelerini kullandı.

BEKNAZ ALMAZBEKOV'UN ŞUTLARI DİKKAT ÇEKTİ

17 yaşındaki Beknaz ile ilgili görüşlerine başvurulan İngiliz spor yazarı John Duerden "Galatasaray'da A Takım'a yükselen oyuncu sağ taraftan özellikle ölümcül vuruşlar yapıyor. Beknaz Almazbekov'ın gelişimi ülkesinin milli takımı tarafından da yakından takip ediliyor" görüşünü bildirdi.

The Guardian duyurdu! Dünyanın en yetenekli oyuncuları arasında iki ezeli rakibin yıldızı var ile ilgili etiketler The Guardian Arda Güler Beknaz Almazbekov Kenan Yıldız
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.