The Flaming Lips, baloncukların içerisinde konser verdi!

ABD'nin en ünlü müzik grupları arasında yer alan The Flaming Lips'in Oklahoma'da gerçekleştirdikleri gösteride grup üyeleri, koronavirüse karşı önlem almak amacıyla uzay baloncukları içerisine girerek konser verdi. 

 The Flaming Lips, 11 Eylül'de piyasaya çıkardıkları 6. albümlerinin ardından 22 Ocak'ta ilginç bir konser performansı sergiledi. Konserde hem grup üyleri hem de dinleyiciler koronavirüs önlemleri kapsamında baloncukların içerisine girdi. 

ÜÇER KİŞİLİK 100 BALONCUK

Oldukça etkileyici bir performans düzenleyen The Flamin Lips, geçtiğimiz yıl Ekim ayında da benzer bir konser vererek dikkatleri üzerine çekmişti. Grubun doğduğu yer olarak geçen Oklahoma'da gerçekleşen gösteride, grubun hayranları her biri üçer kişilik olan 100 baloncuktan konseri izledi.

The Flaming Lips, baloncukların içerisinde konser verdi!

Koronavirüs önlemleri çerçevesinden "uzay baloncukları" içerisinde gerçekleştirilen konser ihamını grubun solisti olan Wayne Coyne'nin konserler sırasında dinleyicilerin üzerinden baloncukla geçmesinden alıyor. 

Coyne, CNN’e verdiği röportajda, “Küçük bir çizim yaptım… 2019’da bir gösteri sırasında The Flaming Lips’in resmini çizdim. Uzay balonundaki tek kişi bendim ve herkes normaldi. Sonra 2020 için başka bir çizim yaptım. Tam olarak aynı senaryo, ben bir balonun içindeyim ve diğer herkes de öyle” ifadelerini kullandı.

"CANIN CEHENNEME KOVİD-19"

Diğer taraftan söz konusu konserde, "Canın cehenneme Kovid-19" yazan süs balonları yer alıyordu. 

 

 

 

The Flaming Lips, baloncukların içerisinde konser verdi! ile ilgili etiketler Korona Koronavirüs The flaming lips

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.