The Beatles'la ilgili çarpıcı gerçek yıllar sonra ortaya çıktı

1960 yılında Liverpool'da kurulan, Ağustos 1962'den dağılışına kadar John Lennon, Paul McCartney, George Harrison ve Ringo Starr dörtlüsünden oluşan dünyaca ünlü İngiliz rock müzik grubu The Beatles ile ilgili bir gerçek yıllar sonra ortaya çıktı. Grubun üyelerinden bas gitarist, söz yazarı/besteci Paul McCartney, grubun dağılmasına John Lennon'ın sebep olduğunu öne sürdü.

Efsanevi rock grubu The Beatles'la ilgili çarpıcı bir gerçek yıllar sonra ortaya çıktı. Grubun üyelerinden 79 yaşındaki Paul McCartney, sanılanın aksine dağılmaya sebep olanın kendisi değil John Lennon olduğunu söyleyerek BBC Radio 4’teki ‘This Cultural Life’ programı için verdiği röportajda müzik dünyasının gündemine oturan açıklamalarda bulundu.

The Beatles'la ilgili çarpıcı gerçek yıllar sonra ortaya çıktı

AÇIKLAMALARI İNGİLİZ BASININDA MANŞETLERDE...

Önümüzdeki günlerde tamamı yayınlanacak röportajın tanıtımı sonrası İngiliz basını McCartney’nin sözlerini manşetlerine taşıdı. Röportajla birlikte McCartney, John Lennon, George Harrison ve Ringo Starr’dan oluşan grubun 1970 yılında dağılmasının üstündeki sır perdesi kalktı.

The Beatles'la ilgili çarpıcı gerçek yıllar sonra ortaya çıktı


''BUNU YAPAN JOHNNY''

79 yaşındaki McCartney, o dönem sanılanın aksine grubun dağılmasının sorumlusunun kendisi değil John Lennon olduğunu söyledi. Söz konusu yılları hayatının en zor dönemi olarak niteleyen McCartney, “Ayrılığın fitilini ateşleyen ben değildim. Bunu yapan bizim Johnny idi” dedi.

'YOLCULUĞUMUZ DAHA UZUN SÜREBİLİRDİ'

Grubun beraber müzik yapmaya devam etmesini istediğini belirten McCartney, “Bu benim grubum, işim ve hayatımdı. O yüzden devam etmesini istedim. Eğer John ayrılmak istemeseydi müzik yolculuğumuz daha uzun sürebilirdi. İyi işler çıkarmaya devam ediyorduk” ifadelerini kullandı.

 

The Beatles'la ilgili çarpıcı gerçek yıllar sonra ortaya çıktı ile ilgili etiketler the beatles Paul McCartney john lennon
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.