TFT en iyi komplar hangileri? Lol'de en iyi diziliş hangisi? Kilde en başarılı komp nedir?

TFT en iyi komplar hangileri? TFT meta 10.7 oyunda oynanan tft en iyi komp listesini tekrar değiştirdi. Çok fazla değişim olacak yeni itemlerle beraber yeni komplar ortaya çıkacaktır. Şuanda en güçlü complar şüphesiz Dark Star Shaco ve Casuslar. 10.7 yamasının en güçlü komp sizlerle. İşte TFT en iyi komplar hangileri? Lol'de en iyi diziliş hangisi? Merak edilen detaylar haberimizde...

TFT en iyi komplar hangileri? Çok fazla değişim olacak yeni itemlerle beraber yeni komplar ortaya çıkacaktır. Şuanda en güçlü complar şüphesiz Dark Star Shaco ve Casuslar. 10.7 yamasının en güçlü komp sizlerle. TFT meta 10.7 oyunda oynanan tft en iyi komp listesini tekrar değiştirdi. İşte TFT en iyi komplar hangileri? Lol'de en iyi diziliş hangisi? Merak edilen detaylar haberimizde...

TFT META EN İYİ KOMP LİSTESİ SET 3

TFT en iyi komplar hangileri? Lol'de en iyi diziliş hangisi? Kilde en başarılı komp nedir?

JHİN VE ARKADAŞLARI| TFT META SET 3 | S TİER

TFT en iyi komplar hangileri? Lol'de en iyi diziliş hangisi? Kilde en başarılı komp nedir? - Resim : 2

Bu comp, 4 öncüyü fiziksel hasar kompozisyonlarına karşı sağlam bir sayaç olarak kullanır ve Jhin ve Ashe’yi düşmanları yavaşça yenmek için arka hat hasar satıcıları olarak kullanır. 4 Öncü ve Semavi ile Jhin, takımınızı öldürmeden önce düşmanları vuracak.

Ne Zaman Yapılır ?

Erken bir Jhin bulabilirseniz veya çekirdek birimlerini doğal olarak buluyorsanız, bu comp için gidin. Jhin için iyi eşyalara sahip olmak da başarının anahtarıdır.

LEVEL REHBERİ

TFT en iyi komplar hangileri? Lol'de en iyi diziliş hangisi? Kilde en başarılı komp nedir? - Resim : 3

Eğer güçlüyseniz ve bir galibiyet serisi başlatmak istiyorsanız. 2’de level atlayın.
Kazanma serisine devam etmek istiyorsanız 4. Tur’daki karuselden sonra 5’inci seviye atlayın.

Eğer 7. Tur’a kadar yenilgi serisi yaptıysanız, kayalıkları yenebileceğinizi düşünmüyorsanız 5’inci seviyeye basabilirsiniz.

TFT en iyi komplar hangileri? Lol'de en iyi diziliş hangisi? Kilde en başarılı komp nedir? - Resim : 4

1. Tur sırasında bir galibiyet serisindeysiniz 6’ıncı seviyeye yükselin, yenilgi serisindeyseniz 5’inci seviyeye yükselin.

Galibiyet kazanın veya Yenilgi serisinde olur, normalde 2.turda 6. seviyeye kadar yakalamanız gerekir. Çok zayıfsanız ve stabilize etmeniz gerekiyorsa az miktarda arama yapın.

TFT en iyi komplar hangileri? Lol'de en iyi diziliş hangisi? Kilde en başarılı komp nedir? - Resim : 5

1. Tur’daki savaştan önce, 7’ye kadar seviye atlayın ve gerekirse arama yapın.

7 Gagalar’dan sonra, henüz yapmadıysanız 8’e yükseltin ve takımınızı tamamlamak için arama yapın.

Erken Oyun

Oyunun başlarında, bulduğunuz arka plan birimleri için sağlam ön cephe sağlayacaklarından 4 öncü bulmak istiyorsunuz.

Orta Oyun

Orta oyunda, ideal olarak Jhin’e sahip olacaksınız, ancak eğer yapmazsanız Jhin’i bulana kadar Caitlyn’i çalıştırabilirsiniz. Bundan sonra, oyunun sonunda ağır büyü hasarı ile mücadele etmek için mistik birimlerinizi getirin.

Ek Tavsiyeler

Lobide ağır büyülü hasar varsa 4 mistik koşabilirsiniz. Ağır takımlara daha fazla saldırı hasarı görürseniz, 4 öncü koruyabilir ve bunun yerine 2 mistik koşabilirsiniz.
Öncü birimlerinizi bulamıyorsanız, bunun yerine bu kompozisyonu iki koruyucu cephe ile de çalıştırabilirsiniz.

Ashe’nin en uzak düşmanı okuyla hedefleyeceğini ve Lulu’nun en yakın düşmanları hedefleyeceğini unutmayın. Birimlerinizi düşman ekiplerine karşı konumlandırırken bunu aklınızda bulundurun.

Ekstra öğelerle, ön hattınız için tanky öğeleri veya Lulu için mana öğeleri oluşturmaya çalışın.

ASİLER | TFT META SET 3 | S TİER

TFT en iyi komplar hangileri? Lol'de en iyi diziliş hangisi? Kilde en başarılı komp nedir? - Resim : 6

İsyancılar, Aurelion Sol’unuzu vurabilinceye kadar Master Yi veya Yasuo’yu kullanarak tüm oyun boyunca güçlü olan bir comp. 8. seviyeye hızlı ulaşmak ve Aurelion Sol’u bulmak bu iş için idealdir.

Ne Zaman Yapılır ?

Bu comp, öğeler esnek olduğu için oldukça kolay bir şekilde zorlanabilir, ancak temel birimlerinizi ideal bir şekilde bulurken güçlü bir ekonomi oluşturduğunuzdan emin olun.

Erken Oyun

Erken oyun, esas olarak 2 yıldız şampiyon aramak istiyorsunuz, ama isyancılar idealdir.

Orta Oyun

Orta oyunda bulduklarınıza bağlı olarak 6 isyancı veya 4/5 artı bir blademaster oynayabilirsiniz.

Ek Tavsiyeler

Kurtlarda en az 70 Can kalmalısınız her seferinde hızlı 8’e bakmalısın. Doğal olarak bulduğunuz birimlerle güçlü bir takım kurmaya çalışın, çünkü bu hızlı bir şekilde 8. seviyeye ulaşmak için bir ekonomi inşa etmenizi sağlayacaktır.

Master Yi, onu bulana kadar Aurelion Sol için AP eşyaları taşıyabilir.

Aurelion Sol’u yıkımcı yapmak aynı zamanda çok etkili olabilir, çünkü yeteneği ile düşman takımındaki herkesi sersemletir,

KORUYUCU| TFT META SET 3 | A TİER

TFT en iyi komplar hangileri? Lol'de en iyi diziliş hangisi? Kilde en başarılı komp nedir? - Resim : 7

Bu comp, sürekli kalkan ve yaşam çalmalarını sağlayan bir ekip oluşturmak için koruyucu sinerjisini kullanır. Bu comp 4 mistik de çalıştığı için son derece savunma odaklı.

Ne Zaman Yapılır ?

Çok sayıda erken koruyucu ünite bulursanız, bu comp harika bir tane olabilir. Akıllıca bir şekilde, rahat bir şekilde parçalamak için Zincir Yelek ve Negatron Pelerini gibi daha savunma eşyalarına sahip olmak istersiniz.

Erken Oyun

Erken oyunda, sadece çevrimiçi 4 koruyucu almak istiyorum. Rakan ve Xin de sana göksel verecek, bu yüzden bu ikisi ekibin çekirdeğidir.

Orta Oyun

Orta oyunda, yayılmaya başlayacak mistik birimleri bulmaya çalışıyorsunuz. Sona ve Karma, bulabileceğiniz muhtemelen ilk olanlar, ancak erken bir Lulu veya Soraka da harika olabilir.

Ek Tavsiyeler

Oyun boyunca, Xin Zhao’yu 3 yıldızda bulmak isteyeceksiniz, çünkü takımın ana taşımalarından biri.

Bu oyun geç oyunda kazanmak için savunma yeteneğine dayandığından, düşman ekiplerine göre sıralama yapın. Daha fazla büyü veya saldırı hasarı varsa, bunlara karşı koymak için öğeleri oluşturun.

Bu kompozisyona karşı oynayan insanlar için, Red Buff veya Morellonomicon gibi eşyalar, bu takımın iyileştirici gücünü azaltacağı için büyük ölçüde yardımcı olur.

SİBERNETİK GÜNCEL| TFT META SET 3 | A TİER

Sibernetikler, sadece 1 eşya tutarak ek sağlık ve hasar alma konusunda büyük bir ikramiye sahiptir. 6 sibernetik ile bonus istatistikleri gerçekten toplanmaya başlıyor.

Ne Zaman Yapılır ?

Erken sibernetik birimler veya erken bir Irelia bulursanız. Olimpik Yaylar ve B.F. Kılıçlar da bu yapı için gidebileceğiniz iyi bir göstergedir.

Erken Oyun

Anahtar, öğelerinizi sibernetikleriniz arasında, ancak en önemlisi Lucian arasında iyi dağıtmaktır.

Orta Oyun

Oyunun ortasında Ekko’yu beklerken mümkün olduğunca çok sinerjiyi deneyin (Vanguard / Blademaster).

Ek Tavsiyeler

Sibernetik birimler sadece bir eşya ile harika sonuç verir, ancak Fiora ve Leona gibi düşük maliyetli birimlerinize çok fazla eşya koymayın. Bu, oyunu geç oyunda bir başkasına koymak istiyorsanız, yükseltilmiş bir Leona veya Fiora bulmanızı gerektirir. Ayrıca, Blitzcrank’inizi

Jinx’e yakın bir yere yerleştirdiğinizden emin olun, böylece söz konusu birimi hedefleyecek ve pasif yeteneğini hızlı bir şekilde ilerletecektir.

Lucian, Irelia’yı bulmadan önce çizgi kazanmanıza izin vermek için sadece 1 öğe ile orta oyunda iyi yapabilir.

5 maliyet birimi olduğu için Ekko’yu bulmak zor olacak, bu yüzden Ekko’yu bulmadan önce komployu tamamlamak için mesane ustaları veya öncüler gibi diğer birimleri kullanmayı dene.

MAGİC MECH | TFT SET 3 | A TİER

Magic Mech, ek büyü hasarı için sihirbazları Super Mech’in gücü ile birleştirmeyi düşünüyor. Birimler üzerinde Morello etkisi ve yıkıcı bir yapı ile, bu comp rakip panoları kolayca patlayabilir.

Ne Zaman Yapılır ?

Erken bir Fizz’i yakalayabilir veya erken yükseltilmiş bir Rumble yapabilirseniz, bu yapı oldukça kolay bir şekilde yapılabilir. Büyücü birimleri esnektir ve yapıya daha sonra eklenebilir.

Erken Oyun

Ziggs’i mega mech’i güçlü hale getirmenin anahtarı pasif olduğundan emin olun. Büyücüler, Annie bir büyücü olduğu için burada oldukça iyi eşleşiyor.

Orta Oyun

Orta oyunda yapmak istediğiniz en önemli şey, Fizz ve Rumble’ı bularak mega makinenizi birleştirmektir.

Ek Tavsiyeler

Süper makine, birleştirdiği tüm birimlerin sinerjilerine sahip olacak, bu yüzden yıkımcı aktif olmak için Ziggs’e sahip olduğunuzdan emin olun.

Süper makine sadece 3 ürün kullanacaktır, bu yüzden 3 makine pilotunuza çok fazla ürün koymayın. Bunun yerine Syndra’daki ek öğeleri ikincil bir taşıma olarak kullanabilirsiniz.

BED & BREAKFAST | TFT SET 3 | A TİER

Oda Kahvaltı, sadece 2 patlayıcıda bile büyük hasar veren blaster sinerjisi etrafında dönmektedir. Sağlam bir kavgacı ön cephesi ile bu bileşen, set 1’deki Jinx Brawlers comp’e benziyor.

Ne Zaman Yapılır ?

Çok sayıda yay ve kılıç bulursanız, blaster taşımalarınız için eşyalar yapmaya bakabilirsiniz. Oyuna çok sayıda kavgacı birimi ile başlarsanız, bir blaster taşıma comp’e sorunsuz bir şekilde geçiş yapabilirsiniz.

Erken Oyun

İki Dövüşçü artı herhangi bir taşıma iyi bir erken oyun olabilir.

Orta Oyun

Dört Dövüşçü ideal orta oyun comp.

Ek Tavsiyeler

Blizcrank’inize bir Zephyr koyarsanız, en uzak 2. üniteyi bağlayabilirsiniz.
Ayrıca, Blitzcrank’inizi Jinx’e yakın bir yere yerleştirdiğinizden emin olun, böylece söz konusu birimi hedefleyecek ve pasif yeteneğini hızlı bir şekilde ilerletecektir.

Miss Fortune’u bulana kadar Graves’ı 4. blaster olarak kullan.

Son olarak, ekstra eşyalarınız varsa, Miss Fortune’daki bir Morellonomicon veya Quicksilver onu sağlam bir ikincil taşıma haline getirecektir.

SONSUZ KARANLIK SHACO | TFT SET 3 | A TİER

Bu comp, backline dps’nizin taşıdığı gibi Kayle kullanımı ve diğer tüm kaynakların kullanılamaz bir ekip haline gelmesi etrafında döner.

Ne Zaman Yapılır ?

Erken oyun birimlerinin çoğu esnektir, bu yüzden erken bir Rageblade yapabilir veya erken bir Kayle bulabilirseniz bu comp için gidin. Erken öncüleri bulmak da sağlam bir göstergedir.

Erken Oyun

Bunlar erken oyun için ideal birimlerdir, ancak erken bulduğunuz şeylerin bir kombinasyonunu kullanabilirsiniz.

Orta Oyun

Orta oyunda, esas olarak Vanguard cephenizin yanı sıra sağlam bir arka çizgiye sahip olmak istiyorsunuz. Kayle’yi bulamıyorsanız, onu bulana kadar çalıştırdığınız erken oyun birimini kullanın.

Ek Tavsiyeler

Merkez konumu Kayle için en iyi olmayabilir, çünkü ileriye doğru yürür ve infiltratörler veya düşman CC tarafından kolayca yakalanabilir. Onu konumlandırırken bunları aklınızda bulundurun ve ayrıca yeteneğini verene kadar diğer taşıma araçlarına kıyasla kısa menzili olduğunu unutmayın.

Orta oyunda zırh, erken ve orta oyunlarda daha yararlı olacağından 4 mistik üzerinde 4 öncü olmasına öncelik verin. Mistik birimlerinizi bulamazsanız, 4 mistik geç oyuna geçmek için valkyrie veya blademaster’a sıçrayabilirsiniz.

CASUSLAR | TFT SET 3 | A TİER

Bu comp, Super Mech’i arka çizgiyi yürütmek için dev bir cephe hattı ve süzgeçler olarak kullanıyor gibi görünüyor. Bu comp, hayatta kalma kabiliyetinin yanı sıra büyük hasar potansiyeline sahiptir.

Ne Zaman Yapılır ?

Bu birimlerin birçoğu yüksek maliyetlidir, ancak Annie ve Kai’Sa erken oyun alımlarınızdır. Erken bir Fizz yakalayabilirseniz, bu comp oldukça makul bir şekilde zorlanabilir.

Erken Oyun

Bu kompunçekirdeği Kha’Zix dışında herhangi bir maliyet birimi çalıştırmaz, ancak onları erken oyun yükseltilmiş bulursanız kullanabilirsiniz.

Orta Oyun

Fizz’i bulabilirseniz, çok fazla yatırım yapmadan güçlü bir orta oyuna sahip olabilirsiniz, bu yüzden ona dikkat edin. Fizz’i bulamazsanız koruyucu da çalıştırabilirsiniz.

Ek Tavsiyeler

Casuslar en uzaktaki düşman yerine doğrudan arka çizgiye atlar, bu yüzden birimlerinizi konumlandırırken bunu aklınızda bulundurun.

3 yıldızlı birimler elde etmek bu yarışmanın kazanma koşullarından biridir, bu yüzden mech birimlerinizi veya Shaco’yu deneyin ve 3 yıldız yapın.

Kayle’yi bulursanız Valkyrie, comp’e eklemek için sağlam bir seçim olabilir.

ÖNCÜ VE MİSTİK| TFT SET 3 | A TİER

Bu comp, Super Mech’i arka çizgiyi yürütmek için dev bir cephe hattı ve süzgeçler olarak kullanıyor gibi görünüyor. Bu comp, hayatta kalma kabiliyetinin yanı sıra büyük hasar potansiyeline sahiptir.

Ne Zaman Yapılır ?

Bu birimlerin birçoğu yüksek maliyetlidir, ancak Annie ve Kai’Sa erken oyun alımlarınızdır. Erken bir Fizz yakalayabilirseniz, bu comp oldukça makul bir şekilde zorlanabilir.

Erken Oyun

Bu kompunçekirdeği Kha’Zix dışında herhangi bir maliyet birimi çalıştırmaz, ancak onları erken oyun yükseltilmiş bulursanız kullanabilirsiniz.

Orta Oyun

Fizz’i bulabilirseniz, çok fazla yatırım yapmadan güçlü bir orta oyuna sahip olabilirsiniz, bu yüzden ona dikkat edin. Fizz’i bulamazsanız koruyucu da çalıştırabilirsiniz.

Ek Tavsiyeler

Casuslar en uzaktaki düşman yerine doğrudan arka çizgiye atlar, bu yüzden birimlerinizi konumlandırırken bunu aklınızda bulundurun.

3 yıldızlı birimler elde etmek bu yarışmanın kazanma koşullarından biridir, bu yüzden mech birimlerinizi veya Shaco’yu deneyin ve 3 yıldız yapın.

Kayle’yi bulursanız Valkyrie, comp’e eklemek için sağlam bir seçim olabilir.

GUARDİANS OF THE GALAXY | TFT SET 3 | B TİER

Galaksinin Koruyucuları, Syndra’nın zamanla hasara yol açma kabiliyeti ile ekibin ana taşıması haline gelmesine izin veriyor. Mana eşyalarıyla, kürelerinin tahtada birikmesine izin vererek dövüşü defalarca yapacaktır.

Ne Zaman Yapılır ?

İyi bir Star Guardian başlangıcınızın yanı sıra çok fazla gözyaşı varsa bu yapıya gidin. Syndra 3 maliyetli bir birim olduğundan, doğru yapıya sahip olduğunuzu varsayarak bu yapıyı seviye 6’da zorlayabilirsiniz.

Erken Oyun

Sorceror ve Star Guardian sinerjisi sizi erken oyun boyunca taşımak için yeterlidir.

Orta Oyun

Oyun ortasında altı Yıldız Muhafızı almaya ve daha sonra 7 ve 8’de diğer güçlü sinerjileri eklemeye odaklanın.

Ek Tavsiyeler

Syndra sadece Seraph’ın Kucaklama’sı ile iyi iş çıkarır ve Chalice diğer Yıldız Muhafızlarına daha fazla mana sağlamak için oradadır.
Birden fazla Syndra’nız varsa, tahtada her iki Syndras’ın da hasarını artıracak daha fazla küre oluşturacak.

AY ELEKTRİK ZED | TFT EN İYİ KOMP | S TİER

Ay Elektrik Zed kompu, oyuna Ay buffının eklenmesi ve bu buffın Elektrik kahramanlarının daha fazla kritik atmasına neden olduğundan dolayı hala güçlü bir opsiyon olarak devam ediyor.Bu kompu yapmak her ne kadar zor olsa da, eğer kendinize Zed bulmakta çok güveniyorsanız, bu komp hala geç oyunda aşırı güçlüdür.

Ne Zaman Yapılır ?

Bu kompu yaparken çok kolay bir şekilde başka bir kompada dönebilirsiniz.Fakat ideal başlangıç Volibear ve Ornn ile olacaktır.Eşya seçimi bu kompta çok esnektir.Amumu’nun üzerine koyacağınız eşyaları erken oyunda Nasus’un üzerine koyarak erken oyunu daha kolay bir şekilde geçirebilirsiniz.

Erken Oyun

Nasus, Amumu’ya koyacağınız itemleri erken oyunda koymak için en iyi seçimdir.Gardiyan ve Elektrik buffını açıp, ekonominizi yüksek tutmaya çalışın.

Orta Oyun

Orta oyunda, Zed bulana kadar iyi bir arka saf taşıyıcısı bulmakla beraber tüm Gardiyan kahramanlarını da toplayabilirsiniz.Bu arka saf taşıyıcısı Qiyana,Kha’Zix,Kindred veya Azir olabilir.

Ek Tavsiyeler

Bu komp erken oyunda Elektrik ve Gardiyan kahramanlarını kullanmaya dayanır.Eğer 9 level’a kadar çıkma ihtimaliniz varsa, Elektrik Lux arayabilirsiniz yada 8 levelda Volibear yer değiştirebilirsiniz.8 levelde, son kahraman olarak Amumu kullanabiliriz fakat onun yerini Taric veya Malphite gibi güçlü Gardiyan kahramanları da alabilir.

6 ALEV | TFT META COMP | S TİER

6 Alev, 10.5 yamasında büyük ölçüde popüler hale geldi ve birçok savunma eşyası bulduğunuzda sağlam bir seçenek oldu. 6 Alev takım üzerinde büyük hasar verecek, bu yüzden çok sayıda savunma eşyası bulmak ekibinizin düşmanın yanması için yeterince uzun süre hayatta kalmasını sağlayacaktır.

Ne Zaman Yapılır?

Çok fazla savunma eşyası bulduğunuzda veya Kindred veya Zyra gibi erken Alev birimlerini bulabildiğinizde.

Erken Oyun

Erken oyunda, Nasus veya herhangi bir gardiyan, daha sonra Amumu’ya gidecek savunma eşyalarınızı tutmak için gerçekten büyük bir yardım olacaktır. En kısa sürede 3 alev almaya çalışın ve kazanmaya başlayın.

Geç Oyun

Orta oyun boyunca kesinlikle Kindred + Varus combo’yu kullanmak istersiniz, çünkü bu orta oyunda kazanmada yardımcı olacaktır. Bir ön cephe hattı kullanmaya devam edin ve yavaşça 7 ve 8 seviyelerine çıkarken en iyi ünitelerinizi kullanmaya başlayın.

Ek Tavsiyeler

Kazanmak için tasarlandığından, Koruyucu Melek, Morellonomicon veya Iron Solari’nin Broşü gibi iyi genel eşyalar yapmak iyi olur. Tüm bu öğeler güçlü geç oyun ve alev birimlerini bulamasanız bile diğer kompozisyonlarda kullanılabilir.

Amumu kesinlikle bu yapının ana taşıyıcılarından biridir, bu yüzden kazanmak bir öncelik olsa da, bunu yaparak ekonominizi mahvetmeyin. 8. seviyeye ulaşmak ve bu efsanevi birimleri bulmak sizi ilk 3 veya ilk 2’ye itecektir.

Oyunun ortasında, 6 aleve geçişi kolaylaştırmak için gölge veya 4 kolcu gibi bulduğunuz birimlerle esnek olun. Tutmayacağınız birimlere fazla para yüklemeyin, çünkü ekonominizi mahvedecektir.

Riot Mortdog’un kendisi, Yasuo’nun ranger oyuncularını yendiğinde bir oyunu tweetlediğinden bu comp popülerliğe yükseldi. Bunun nedeni Yasuo’nun şampiyonu en çok eşya ile hedef alması ve onu direk katletmesi onu bir anti meta şampiyon haline getiriyor. Yasuo’nun en çok item içeren şampiyonu hedeflediği için oyuncular bu comp ile bu bilgiye karşı koyabilirler. Elemental altıgenler bir item olarak sayılır, bu nedenle iki item ve bir altıgen içeren bir ön cephe ünitesi Yasuo’nuzu nihai olarak tanklayabilir.

6 GÖLGE | TFT EN GÜÇLÜ KOMP |S TİER

Master Yi geç oyun taşıma potansiyelinden tam olarak yararlanıyor. Kindred saldırı hasarı temel alarak,Orta oyun kazanabilir ve oyunun sonlarında Master Yi’ye itemleri transfer edebilirsiniz.

Ne zaman yapılır?

Gölge birimlerinin sağlam bir başlangıcını bulursanız veya canavarlardan 32’ye kadar çok fazla altın kazandıysanız. Kindred’i erkenden bulduysaız hızlıca 8 seviyeye gidin.

Erken Oyun

Oyunun başlarında, alev birimlerini veya sadece Leona ve Nasus gibi iyi birimleri arayabilirsiniz.

Geç Oyun

Seviye 6’ya göre, Annie veya Yorick’i bulursanız, 3 gölge, 3 alev ve 3 efendi sığdırabilirsiniz. Efendi gerekli değildir, bu nedenle sahip olduğunuz herhangi bir ön çizgi veya yükseltilmiş birimi kullanabilirsiniz.

EK TAVSİYELER

Bu yapı 6 gölge vurmayı hedeflese de Veigar gibi bulduğunuz tüm gölge birimlerini tutmanız ve yükseltmeniz tavsiye edilmez. Master Yi’nizi bulduktan sonra, yapınızı tamamlamak için bu birimleri arayabilirsiniz.

Bu arada, geç oyuna dönmek için Gölge efendi gibi bir yapı kullanın. Yorick ve Annie gibi birimler, orta ve geç maçlarda harika.

Master Yi 2’yi bulduktan sonra, eşyalarınızı transfer etmek veya daha fazla eşya inşa etmek ve Kindred eşyalarınızı aktarabilirsiniz ve Kindred’inizi satabilirsiniz. Başka bir Kindred koyduğunuzdan emin olun.

Shadow Lux bulursanız, Senna ve Veigar’ı bırakabilir ve lobinize bağlı olarak mistik veya daha fazla cepheye sığabilirsiniz.

Locket ve Zephyr gibi eşyalar da bu cephede hayati öneme sahiptir.

GÖLGE EFENDİ | TFT EN GÜÇLÜ KOMP | S TİER

Maksimum hasar çıktısı için 3 seviye Kindred yapmaya zorlayabilirsiniz. Ama Kindred’i 3 Seviye yapamazsanız geç oyunda tehlikeye girebilirsiniz. Artık 3 Shadow ile daha esnek komplar yapılabilecek. Bu esneklik sayesinde cok daha farklı komplar göreceğiz.

Ne Zaman Yapılır?

Bu compun fayda etmesi için iyi itemlere sahip olmanız gerekiyor. Eğer Kindred için 2 Serap ve 1 Rabadonunuz olmayacaksa boşuna uğraşmayın. Bu kompozisyondan tam verim alabilmek için Atlı karınca turlarında doğru itemleri almalısınız. Mana ve Büyük Sopaya yoğunlaşın.

Erken Oyun

Bu kompu yapabilmek için erken oyunda Gölge, ışık , alev, kolcu hatta orman sınıfında ki şampiyonları toplayabilirsiniz. Kısacası hangi şampiyonlar 2.seviye olduysa onun sınıfıyla erken oyunu atlatın. Tavsiyen alev sınıfı ile erken oyunu atlatmak. Varus en ideal tercih.

Geç Oyun

Orta oyunda 3 shadow bonusu ile yeteri kadar hasarınız olacaktır. Eğer Master yi bulamayacak gibiyeniz Veagir 2.seviye yapın ve bekleyin. Eğer Master yi bulursanız Veigar ile yer değiştirin. Ayrıca eğer Zyranız 3. seviye olacak gibiyse Annie ve ya Yorick yerine oyuna sokabilirsiniz.

Ek Tavsiyeler

3. seviye Kindred, Sion ve ya Malzahar için zorlayabilirsiniz. Bu şampiyonların 3.seviyesi çok güçlü ve muazzam hasar veriyor. İtemleriniz Kindrede göre ayarlayabilirsiniz. Çünkü Kindred üzerine koyacağınız itemler diğer karakterlerede uygun eşyalar.

Çok fazla saldırgan itemimiz var. Lobiyi takip etmeyi unutmayın Ejder pençesine ihtiyacınız olabilir ve ya Hayalet dansçıya.

KOLCU ZEHİR | TFT EN İYİ KOMP | S TİER

Kolcu kompozisyonları, Statik hançer Ashe veya Kritik Twitch ile zaman içinde birçok farklı yapı gördü, ancak kolcular oyuncuları her ikisi arasında iyi bir dengeyi bulduk.

Ne zaman yapılır?

Kolcular eşyaya bağımlıdır, bu yüzden bu yapıyı sadece erken Statik Hançer yapabilirseniz veya daha sonra Twitch için iyi kritik itemlere sahipseniz yapmaya çalışın.

Erken Oyun

Erken oyunda, sadece kolcular ve gardiyanları arayın.

Geç Oyun

Oyun ortası için 4 kolcu ve 2 gardiyan ya da 2 kolcu , 2 yükseltilmiş birlik ve 2 gardiyan oynamaya çalışın. Mükemmel birimlere sahip olmanız pek olası değildir, bu nedenle tüm temel birimlerinizi bulana kadar bulabileceğiniz her şeyi kullanın.

EK TAVSİYELER

Statik Hançer, çizgi kazanmanıza yardımcı olacak erken bir oyun öğesinden daha fazlası olacak, kritik öğeler ise Twitch ile geç oyununuzu güçlendirecek. Oyunu kazanmanıza yardımcı olmak için bu iki taşıma arasında iyi bir denge bulun.

Leona ve Karma, Karma’nın yeteneğine sahip harika bir cephe ve dps sağladığı için, tüm temel birimlerinizi bulabilmeniz için ekibiniz için harika birimler olabilir.

Kendinizi Mistik’e eklemeniz gerektiğine karar verirseniz, Karma + başka bir birimi kullanabilir ve bunun yerine Malphite’yi çıkarabilirsiniz.

MALPHON BRANDO | TFT BEST COMP | A TİER

6 büyücüyle karşılaştırıldığında, 3 büyücünün kompozisyonu çok daha güvenilirdir. Brand 3 büyücü yapısında çok güçlüdür. 3 büyücüyü kullanırken eşya transferleri daha kolaydır.

Ne zaman yapılır?

Bu Compa oldukça kolay bir şekilde geçiş yapabilir, ancak Brand güçlü bir geç oyun taşıyıcısı olmak için çok fazla Aşırı büyük sopa gerektiriyor. Erken oyunda Okyanus, Alev ya da Ormancı bonuslarını kullanabilirsiniz.

Erken Oyun

Erken oyun da Geçici istediğiniz karakterleri kullanabilirsiniz. İleride satacağınız karakterin üzerine direk eşyalarınızı koyun ve erken oyunu kaznaın.

Geç Oyun

Orta oyun da orman ve alev şampiyonları ile ekonomizi yükset tutmaya çalışın. 50 altın üstü ekonomizin ile hızlıca 7. seviyeye ulaşın ver Brand bulmaya çalışın.

EK TAVSİYELER

Nami’yi bulmadan önce, 4 okyanus için Syndra’yı kullanabilirsin ve Qiyana dağ ise, Taliyah’la birlikte kullanabileceğini unutma.

ANTİ META YASUO | B TİER

Ne Zaman Yapılır?

Bu comp çok fazla temel item gerektirmez, ancak Yasuo’daki Koruyucu Melek ve Adaletin Eli eşyası bir şampiyonu kesmesi için yeterli olacaktır. Mahvolmuş Kralın Kılıcını yapacak eşyalarınız varsa, Azir için Aatrox veya Çöl için Kha’Zix’i de değiştirerek bu kompozisyonu daha da güçlü hale getirebilirsiniz.

Erken Oyun

Oyunun başlarında, Yasuo ve Leona’yı aramak istiyorsunuz. Diğer tüm birimler iyi çalışacak, ancak Renekton daha sonra Çöl’e Sivir sağlayacak.

Geç Oyun

Orta oyunda, ideal 6. üniteniz bir Janna olacak çünkü ekibinize hem bulut hem de mistik ekleyecek. Karma, daha fazla hayatta kalmak için Yasuo’ya bağlanabilir. Janna’yı bulamazsanız, bir Cloud Qiyana da iyi olur ya da bulabileceğiniz herhangi bir geçiş birimi çalışır.

Ek Tavsiyeler

Bu oyun oldukça yeni olduğu için, tartışmasız olabilir, ancak daha fazla kişi oynarsa, daha fazla kişi birimlerinize yarışacak ve diğer oyuncular buna göre sıralayacaktır.

Nami’yi bulursanız, Soraka’nın yerine geçebilirsiniz.

Koruyucu Melek ve Adaletin eli ile Yasuo, nuke taşıyanlara yeterince hasar verecek ve herhangi bir hasar veya savunma amaçlı üçüncü eşya da işe yarayacak. Sivir, yalnızca fazladan eşyalarınız varsa belirtilmelidir, ancak Blademaster Azir veya Kha’Zix’i bulursanız, eşyalara da öncelik verebilirsiniz. Son olarak, Yasuo 3 çok uzaksa, Yasuo’dan bir Kha’Zix taşımasına geçiş yapabilirsiniz.

Bulut Lux’i bulabiliyorsanız, düşman ekiplerine bağlı olarak 4 bulut için 4 mistik de değiştirebilirsiniz.

SİNLAND HYPERROLL | TFT BEST COMP | A TİER

Hyperroll Orman her zaman güçlü kalmanın bir yolunu bulur ve bu varyasyonda klasik Diana Renekton combosu yapılcak, erken ve orta oyun için kullanılır ve geç oyunda, bu derlemeler ya bir Woodland’ı Zed ile değiştirerek 6 suikastçıya geçer veya bir Youmuu’nun Hayaletkılıcı’nı kullanarak.

Ne Zaman Yapılır?

Renekton ve Diana çok erken bulursanız. Sadece ormanlık birimleriniz 3 yıldıza sahip olmak, orta oyunda hasar vuramayacağınızdan düşecektir. Bramble Vest, Renekton için de temel itemdir.

Erken Oyun

Diana ve Renekton’un yanı sıra ormanlık birimlerinize bakın. Kompun başarılı olması için Renekton ve Diana önceliklidir.

Geç Oyun

6. seviyeniz kurtlardan sonra, diğer oyunculardan çok daha geç olacak ve umarım çöl ve suikastçılar için Kha’Zix’i bulabilirsiniz. Onu bulamazsan, herhangi bir suikastçı koyabilirsiniz.

Ek Tavsiyeler

Bu takım, erken set 2’deki eski “eggroll” kompozisyonuna benziyor. Diana ve Renekton’la olan ormanlık alanlar hala oldukça güçlü, ama eskisi kadar güçlü değil. Bu nedenle, Renekton ve Diana 3 yıldızını takımda hasar verecekleri için bulmanız gerekir.

Bu kompozisyonun amacı sadece hiperrollü değil, 6 suikastçıya geçmek için seviye 7 veya 8’e çıkabilmelidir. 8. seviyedeyseniz, Renekton ve Maokai ile 6 suikastçıyı tutmak için bir ormanlık alanı bırakabilirsiniz. Youmuu’nun Hayaletkılıcı’nı bulursanız, ormanlık sinerjinizi korumak için Renekton’a koyabilirsiniz.

Ayrıca, 7. seviyede bir Orman Lux’u gezerseniz, güzel 6 ormanlık alan için Neeko’yu arayabilirsiniz.

GÖKKUŞAĞI LUX | B TİER

Bu kompozisyon, güçlü geç oyun takımlarına geçiş yapar. Birçok kompozisyona yönelebilir. Bu comp, Lux’daki ana taşımanızı korumak için mistik ile birlikte geç oyun gardiyanlarının yeteneklerini kullanmayı amaçlıyor. Geç oyun birimlerine böyle bir vurgu yaparak, erken ve orta oyun boyunca sizi taşımak için itemleri ve birimleri iyi bir şekilde anlamadığınız sürece, bu comp’i oynamak oldukça zor olabilir.

Ne zaman yapılır?

Bu komp pek çok geç oyun birimine dayandığı için hayatta kalması oldukça zordur, ancak genel olarak, iyi bir başlangıç ​​yaparsanız ve sağlığınızı kaybetmeden çok fazla altın yapabilirseniz, Lux tabanlı comp oluşturmak ve denemek için devam edebilirsiniz.

Erken Oyun

Dikenleriyle birlikte, Zyra hala Morellonomicon’u tutmak için harika bir şampiyon ve Braum veya Nasus, ön çizgiyi kazanmak için Bramble Vest’i erken koymak için harika birimler.

Geç Oyun

Orta oyunda, sadece 4 Gardiyan elde etmek için değil, aynı zamanda itemlerinize bağlı olarak orta oyunu taşıyacak şampiyonlar aramalısınız.

EK TAVSİYELER

TFT En iyi Komp 10.7 Meta Comps Set 3 Best Comp
Lux bulma durumunuza göre değişimler yukarıda ki gibidir.

Gölge Lux bulmak asıl amacınız ama eğer gelmesse;

Alev Lux = Varus oyunda Nautilus çıkacak
Elektric Lux = Ornn oyunda Kindred çıkacak
Orman Lux = İvern oyunda Kindred çıkacak
Bulut Lux = Janna Oyunda Kindred çıkacak
Kristal Lux = Ashe ve Taric Oyunda Nami ve Nautilus çıkacak.
Hyper Roll Comp

Orman hyper rool tekrar geri döndü, çünkü Neeko’ya buff geldi. Onu 3 yıldızla yaparsan son derece güçlü bir yaşıyıcı yapar. Ön çizgi için, Leona için hyper rool yapıyoruz. Ay için Karma, Mistik için Soraka ve ya Janna koyuyoruz.

Ne zaman yapılır?

Çok sayıda orman şampiyonunu erkenden bulursanız bu komp için hyper roll yapabilirsiniz. Birçok şampiyonu doğal olarak bulmadan hyper roll yapabilirsiniz.

Erken Oyun

Erken oyun oldukça basit. Herhangi bir hyper roll comp gibi, orman birimleri ve Leona arayın. Alternatif olarak, ilk 3 minyon turu size çok fazla altın verdiyse çok fazla erken arama yapabilirsiniz.

Geç Oyun

Bir hyper roll comp olarak, sadece 6 veya 7 birim kullanarak kompunuzu tamamlamaya çalışmalısınız. 6 şampiyon ile orman, ay ve mistik yapabilirsiniz. 7’ye seviye atlayabiliyorsanız, Malphite, Amumu veya Nami gibi yüksek değerli birimler eklemeye bakın.

EK TAVSİYELER

Neeko sizin asıl taşıyıcınız için Karma’yı Neeko ile bağlantı kuracak şekilde konumlandırmayı unutmayın.

Eşyalar erken oyunda esnek olabilir, ancak Seraph, Neeko için en az 1 hasar itemi olarak öncelik verin. En az iki item verebilmelisiniz. Mücevherli Eldiven ile Serap Kesin olmalı.

Mistik birim için, Soraka’yı en ucuz ve hyper roll şampiyonu olduğu için önerdim. Janna veya Nami’yi bulursanız onlarıda ekleyebilirsiniz. Janna daha iyi oluyor. Çünkü karakterler daha fazla ayakta kalıyor.

TFT en iyi komplar hangileri? Lol'de en iyi diziliş hangisi? Kilde en başarılı komp nedir? ile ilgili etiketler oyuncu lol legend tft
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.